Kuva Marriotts Marbella Beach Resort, Espanja
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Marriott Marbella Beach Resort
Espanja


Myydään: £ 3,000 *
Lomakeskus: Marriotts Marbella Beach Resort
Maa: Spain
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Gold Holiday
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Marriottin Marbella Beach Resort, Crta. De Cadiz, KM 193, Urb, Marbella del Este, 29604, Marbella, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä
Lomakeskuksen kuvaus

Paratiisi avautuu osa-aikaisen Omistus Marriott Marbella Beach Club sijaitsee Elviria Costa del Sol. Tämä keino on oma pehmeä, hiekkaranta, ja on aivan Don Carlos ja Nikki rannat, antaa sinulle valinta, jossa haluat useimmat haluavat levätä ja rentoutua. Loistava ja tunnelmallinen kohde pariskunnille, perheille, ryhmille tai yksin matkustaville, sillä on jokaiselle jotakin. Palveluihin kuuluu kaksi ulkouima-allasta - yksi lapsille ja yksi aikuisille - sekä leikkipaikka, minigolf ja jalkapallokenttä. Niille aikuiset että ehkä joitakin vakavia R & R, siellä on myös sisätiloissa vain aikuisille-allas, sauna ja tarpeeksi aurinkotuoleja runsaasti uiminen kunniakas Välimeren auringossa.

Upea ilta näkymät ovat olennainen osa loman täällä, ja jos se on vilkas yöelämä etsit, keinona on kolme baaria - jokaisella on oma happy hour - ja lähellä Puerto Banus tarjoaa jotain jokaiseen makuun. Kaikki tämä osoittaa, miksi Marriott Marbella Beach Club erottuu joukosta Espanjan Runsaasti osa-aikaisen Lomakohteeksi Matkailu- ja vapaa-ajan ryhmät Suosituimpia myyjiä.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai videonauhuri
Lomakeskus
Uima-allas, Ulkouima-allas, Pyörätuolilla liikkuminen huomioitu, Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Autonvuokraus, Klubitalo, Liikuntarajoitteisille, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelut, Leikkikenttä, Poreallas, kylpylä ja poreallas, langaton internetyhteys
Lähellä olevat palvelut
Polkupyöräreitit, Vene Marina / Launching, Kasino Uhkapeli, Kalastus, Golf, Ratsastus, Järvi, Sukellus, Tennis, Vesihiihto
Lentokenttä
Malaga / AGP 22 Miles / 35 KM

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 386 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.