Kuva Diamond Resorts Murtoluku Omistus Los Amigos Beach Club, Espanja
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Murtoluku Omistus myytävänä osoitteessa
Diamond Resorts Murtoluku Omistus Los Amigos Beach Club
Espanja


Myydään: £ 3,500 *
Resort: Diamond Resorts Murtoluku Omistus Los Amigos Beach Club
Maa: Spain
Kokonaisfraktio: 3 (yhtä suuri kuin vastaava viikko)
Fraktiopisteet: 12000
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone
Tyyppi: Asunto

Tee tiedustelu
Los Amigos Beach Club, Urb Playamarina, Carretera Cádiz, km 20, 29647 Mijas Costa, Malaga, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä
Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tämän sivuston tietojen tallentamisen ja käsittelyn.

Lomakeskuksen kuvaus

Uusin lomaomisteinen tuote varmasti takaa perinteitä! Murtoluku on uusi tapa omistaa loma-aika (aikaosuudet). Joka vuosi sinulle annetaan tietty määrä murto-osia, joita voit käyttää missä tahansa haluamallasi yrityksen salkussa. Sen sijaan, että sama keinona vuosittain, kokeile kaikkia heitä löytämään suosikkisi. Tällainen joustavuus ei ollut aiemmin kuulunut, ellei vaihtoyhtiöitä käytetä. Kun vuokraoikeuden omistusoikeus päättyy, omaisuus myydään ja sinä olet niiden joukossa. Diamond Resortsin omistajuus tarkoittaa, että jakaumapisteitäsi voi käyttää useissa heidän valikoimissaan. Tämä lomakeskus on vain yksi niistä!

Jos harkitset Osakeomistus Malagassa, Espanja, Miksi ei harkita Diamond Resorts Los Amigos Beach Club? Diamond Resorts on mennyt tämän lomakeskuksen yläpuolella ja sen ulkopuolella, mukaan lukien kaikki pienet kosketukset, jotka voivat muuttaa minkä tahansa normaalin loman syvälle kauniisiin ihmeisiin muistoihin. Maisemapuutarha ja hymyilevä henkilökunta suhtautuvat välittömästi tervetulleiksi, ja ne näytetään sitten kevyelle, ilmavalle ja tilavalle huoneistolle, joka aloittaa viikon (tai enemmän) upean rannikon auringon alla. Löydät paljon tekemistä sekä lomakohteen sisällä että ulkona - ei vähiten Fuengirolan elinvoimainen katumarkkinat, joka tapahtuu joka tiistai.

Säästä tilaa matkatavarastasi lainaamalla kirjoja lomakeskuksen kirjastosta, rentoudu joko sisä- tai ulkouima-altaaseen (tai molempia!), Anna ongelmasi pestä pois saunassa ja porealtaassa ja vie ystävät ja perheesi klubitaloon Viettää drinkin ja tavata uusia ihmisiä - joista osa on muiden omistajia ja ystäviä elämästä! Elämänajan ihana loma muistoja ja erinomaista vastinetta rahalle, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee erittäin harkitsemaan Osakeomistus Diamond Resortsilla Los Amigos Beach Clubissa.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
-
Lomakeskus
Hotellissa on uima-allas (lasten), uima-allas (ulkona), piha, uima-allas (ulkona), piha, uima-allas (sisätiloissa), poreamme / - altaiden kokonaismäärä: 3
Lähellä olevat palvelut
Spa, Palvelut: Kynsilakka, Hieronta, Vartalohoito, Kasvohoito
Lentokenttä
Malaga, 30kms

Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai, lauantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1112 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.