Kuva Pearly Grey Ocean Club, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Pearly Grey Ocean Club
Tenerife


Myydään: £ 3,000 *
Resort: Pearly Grey Ocean Club
Maa: Teneriffa
Viikko: 35
Kausi: Peak
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Perla Gris, Urbanizacion Callao Salvaje, Adeje, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä
Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tämän sivuston tietojen tallentamisen ja käsittelyn.

Lomakeskuksen kuvaus

Saaren paratiisi odottaa sinua tässä upeassa kauneudessa Tenerife, Espanja: Pearly Grey Ocean Club on osa-aikaisen keinona kuin mikään muu. Lepo ja rentoutuminen ovat ulottuvillasi heti, kun tarkistat herkullisen uima-altaan auringosta terassilla, samalla kun poistut tuntikausilta kuuntelemaan valtameren aaltojen ääniä, joka kaatuu alla olevia kiviä vastaan. Tarjolla on jotain erityistä ja ainutlaatuista jokaiselle asiakkaalle. Lomakeskuksessa on monia erilaisia ​​palveluja ja aktiviteetteja, jotta voit pitää sinut miehitetyksi fantastisesta paikasta lähellä vilkasta Teneriffa-kaupunkia - vaikka tarpeeksi kaukana siitä, että rauhan ja hiljaisuuden ystävät eivät häiritse - kuntokeskus ja Jazzy Salon, josta löydät hieronta- ja kauneushoitoja. Ota paikallisbussilla helppo päiväretki Playa de las Americas tai Los Gigantes-täältä löydät kauniit rannat, erinomaiset ostosmahdollisuudet ja fantastinen ruoka.

Jos olet joku, joka odottaa upeaa majoitusta, josta on näkymät merelle, et tule pettymään - merelle päin oleva huone herättää sinut lempeästi joka yö, kun katsot auringonlaskua omalta parvekkeeltasi. Matkailu ja vapaa-aika jotka uskovat osa-aikaisen Pearly Grey Ocean Club on arvokas sijoitus.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kuntosali, Kampaaja, Kuntoklubi, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (6.0 mailia), Veneily (6.0 mailia), Casino (9.0 mailia), Kalastus (6.0 mailia), Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (12.0 mailia) Sukellus (Läheiset), Squash (Läheiset), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (6.0 mailia), Tuuli Surffaus (6.0 mailia)
Lentokenttä
Reina Sofia - (17 mailia - 27 km)

Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, maanantaina, tiistainaOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Tämä huoneistossa on erittäin korkea spec. pyydä kysely lisätietoja.


Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 864 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.