Kuva Barnsdale Country Club, Englanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Barnsdale Country Club
Englanti


Myydään: £ 1,000 *
Lomakeskus: Barnsdale Country Club
Maa: Englanti
Viikko: 01
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone
Lisätiedot: uuden vuoden aikana

Tee tiedustelu
Barnsdale, North Oakham, Rutland, LE15 8AB, Englanti

Kysy tästä kiinteistöstä
Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tämän sivuston tietojen tallentamisen ja käsittelyn.

Lomakeskuksen kuvaus

Barnsdale Country Club sijaitsee 65 hehtaareissa delicately maisemoitu puutarha näkymät Rutland Water ja ympäröivä maisemia. Rutland Water, Länsi-Euroopan suurin man-made järvi pidetään leikkipaikka Englannin East Midlands tarjoaa erilaisia ​​vesiurheilulajeja, kuten melontaa ja purjelautailua, luonnonsuojelualueita, syklinvuokrausta ja kappaleita tai jopa yksinkertaisia ​​kävelyretkiä järven ympärillä.

Klubissa on tarjolla valikoima ylellisiä, täysin varusteltuja lomamökkejä ja majoitusvaihtoehtoja, vanhoja metsästysmaja, alkuperäisiä talleja ja puurakenteisia järeitä ympäri maata. lomaosakkeen Saatavilla maalaisklubissa vaihtelee yhden makuuhuoneen huoneistoista kolmen makuuhuoneen lomakohteisiin.

Tarjolla on laaja valikoima vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten 22-mittarin sisäuima-allas, spa-allas, höyrysauna ja lastenallas. Lomakeskuksessa on myös kuntosali, ulkotenniskenttä, squash-kentät, vihreät kulhot, minigolf ja snooker. lomaosakkeen Omistajat, jotka haluavat hemmotella itseään, tietävät, että Barnsdale Country Clubissa on kauneushoitola, kampaamoja ja hoitoja sekä fine-dining -ravintola ja baari. Sillä välin vanhempien tulisi olla tyytyväisiä, että käytettävissä on lastenhoitaja ja lasten leikkialue. Valitettavasti koska lomakeskus on kukkulalla Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että se ei ehkä sovi kävijöille, joilla on kävelyvaikeuksia.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (joissakin yksiköissä), keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / kokonaan), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Konferenssitilat, kuntoilulaitteet, pelihuone, Kampaaja, Health Club, Pesula, leikkialue, ravintola, Squash, allas (sisätiloissa), Puhelin, tennis, Videopelit / Hot Tub,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (4.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Golf (3.0 mailia), ruokakauppaan (4.0 mailia), Järvi (lähellä), Lääketieteellisen teknologian (4.0 mailia), vesihiihto (11.0 mailia) , Surfing Wind (2.0 mailia),
Lentokenttä
East Midlands - (40 mailia - 64 km)

Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Kaunis sijainti upealla näköalalla Rutlandin veteen ja maaseudulle avoimesta oleskelutilasta lounge-ruokasalissa Täysi käyttö uima-altaalla, vapaa-ajanviettomahdollisuuksissa, ravintoloissa, kylpylässä Tenniskenttä, ihastuttavat kävelyretket, helppo pääsy maakunnille Oakham ja Stamford

POHJOIS- / SPORTS-TILAN KÄYTTÖ KAIKILLE VUODELLE 4-JÄSENVALTIOKORTTEILLA

HUOLTO PAINETTU SYYSKUU 2018

TULOSTAA AIKATAULUA SWAP-ASIAKIJAT BANKIN VIIKON JÄLLEEN, JOKA TARKOITETAAN MAAILMASSA
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1002 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.