Kuva Hollywood Mirage, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Hollywood Mirage
Tenerife


Myydään: £ 13,450 *
Resort: Hollywood Mirage
Maa: Teneriffa
Viikko: 35
Kausi: Peak
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Hollywood Mirage, Calle Sierra Nevada, Urbanizacion Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä
Lomakeskuksen kuvaus

Anna itsesi kuljettaa takaisin ajoissa glitzin, glamourin ja klassisen loiston aikakaudella - tämä on mitä voit odottaa osa-aikaisen Hollywoodin Mirage Resortissa etelässä Tenerife, Espanja. Lomakeskus on suunniteltu heijastamaan "kultaisen aikakauden" tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta - tämä ei ole hämmästystä, mutta tosiasiassa päädyttiin hyvin ansaittuun RCI Gold Crown -tilaan. Asuntoalueet on nimetty näyttelijöitä ja näyttelijöitä, ja joka keskiviikko voit nauttia Hollywood-iltoihin, grilli buffet ja elävää viihdettä.

Luxury ja mukavuus ovat tärkeimpiä prioriteetteja Hollywood Mirage, kaikki huoneistot on varustettu korkeimmalle - mukaan lukien kaikki mukavuudet ja muutamia lisätoimintoja heitetty, kuten porealtaat houkutella sinut pitkän purkamisen istunto lopussa päivän . Los Cristianos on ihanteellinen perhekeskus, joten päivisin itse, lyhyen ajomatkan tai bussimatkan tai jopa miellyttävän kävelymatkan alas kaupungin keskustaan ​​upeille rannoille venekerroksilla nähdä valaat ja jännittävä plaza täynnä putiikkeja ja kahviloita Ja kauppoja tullittomien ostosten yhteydessä. Tenerifen lomailla on niin paljon tarjottavaa, Siam Park, upea vesipuisto, Loro Parque, upea luonnonpuisto ja upea Mount Teide, joka on Espanjan korkein vuori. Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että vaihtoehdot todella ovat loputtomia osa-aikaisen Hollywood Mirageissa.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Poreallas, Uima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Kuntosali, Lasten leikkikenttä,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Lääkäri Palvelut (Läheiset), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (1.0 mailia), Wind Surfing (3.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (11 mailia - 17 km)

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 32 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.