Kuva yrityksestä Cameron House Lodges, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Cameron House Lodges
Skotlanti


Myydään: £ 2,600 *
Lomakeskus: Cameron House Lodges
Maa: Skotlanti
Viikko: 35
Kausi: Kulta
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skotlanti

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Loch Lomondin rannalla sijaitseva Cameron House Country Estate on kiistatta upea näköala Skotlannin kruunu. Vieraat ja osa-aikaisen omistajat voivat odottaa ystävällistä tunnelmaa ja vain parasta vieraanvaraisuutta tästä suuresta lomakohteesta, jolla on tarpeeksi tilaa kaikenlaiselle lomalle. Nauti decadent-ravintolasta hotellin omassa ravintolassa tai missä tahansa ympäröivissä ruokapaikoissa, ja sitten poissa ilta, jossa hyödynnetään täysin vapaa-ajan palveluita, kuten uima-allas porealtaineen, höyrysaunat ja sauna. Lapsia on myös täysin varustettu omalla uima-altaalla, pelipaikalla ja iltaelokuvien viihdyksellä. Kaksi kilometriä pohjoiseen, löydät myös Carrick, Jossa voit kokeilla golftaitojasi joko pääruoalla tai vaarallisella, 9-reikäisellä Wee Demon -kurssilla.

Olipa varaus sinulle pöytä ravintolassa tai suositella paikallisia nähtävyyksiä jokaiseen makuun, mikään ei ole liikaa vaivaa henkilökunnalle, joka uskoo, että palvelu henkilökohtaisella kosketuksella on äärimmäisen tärkeää. Jos etsit viehättävää skotlantilaista pakoa ja loistavaa esittelyä Loch Lomondille, älä katso enää. Matkailu ja vapaa-aika odottaa osa-aikaisen resorts korkeimman kaliiperin, ja Cameron House Country Estate täyttää kaikki standardit.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), Takka (kaikki yksiköt), Astianpesukone
Lomakeskus
Järvi, Pesula, Ravintola, Sauna, Squash, Uima-allas (sisäuima-allas), Puhelin, Tennis, Vesiurheilu, Poreallas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(20.0 mailia), Ratsastusta (56.0 mailia)
Lentokenttä
Glasgow - (20 mailia - 32 km)

Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1082 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.