Kuva The Regency Club Tenerife, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Regency Club Tenerife
Tenerife


Myydään: £ 750 viikossa *
Resort: Regency Club Tenerife
Maa: Teneriffa
Viikko: 31 - 32
Kausi: Peak
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Regency Club Tenerife, Calle Cataluña 2, Urbanización Torviscas Alto, Adeje, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Vain viiden minuutin päässä Playa de las Americasista Teneriffalla, Espanja, On paikka, josta löydät osa-aikaisen The Regency Club Tenerifessa. Tämä vilkas ja ylellinen lomakeskus nauttii runsaasta auringonpaisteesta, joka sijaitsee korkealla paikalla, joka näkyy Torviscasin yli ja kuohuviinien valtameren yli. Lomakeskuksessa on yhdeksänkymmentä huoneistoa, jotka vaihtelevat studioista kahden makuuhuoneen yksiköihin, ja kaikki on sisustettu suunnittelija-standardiksi, jossa on täydelliset keittiötilat, merinäköala ja parvekkeet tai terassit nauttimiseen. Voit ottaa aurinkoterassin uima-altaan altaiden välissä ja nauttia päivittäisistä erikoisuuksista, joita tarjoillaan hotellin allasbaarissa ja ravintoloissa. Jos haluat pysyä aktiivisemmin, käy squash-kentällä tai kuntosalilla lomailuun.

Lapset rakastavat paitsi lasten klubia ja iltaviihdettä, mutta myös lähellä Octopus-vesipuistoa, jossa heillä on loputtomasti hauskaa vesiliukumäkiin ja jopa nähdä delfiinien esityksiä. Tämä ominaisuus kuuluu Regency Resortsin sateenvarjoon, joka juhli kolmetoistakymmentä vuotta tarjoamalla Tenerife-lomia, ja on helppo nähdä, miksi. Taattu hauskaa joka vuosi, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelen harkitsemaan osa-aikaisen The Regency Club Tenerifen kanssa.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Kuntosali, Ruokakauppa, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Casino (2.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ratsastus (8.0 mailia) , Ostoskeskus (1.0 mailia), Tennis (lähistöllä), vesihiihto (1.0 mailia), tuulen surffaus (1.0 mailia)
Lentokenttä
Reina Sofia - (12 mailia - 19 km)

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, tiistaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 2166 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.