Kuva yrityksestä Osborne Apartments, Englanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Osborne Apartments
Englanti


Myydään: £ 750 viikossa *
Lomakeskus: Osborne Apartments
Maa: Englanti
Viikko: 21 - 22
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Hesketh Crescent, Meadfootin ranta, Torquay, Devon TQ1 2LJ, Englanti

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Torquay on ansainnut lempinimen "Englantilainen riviera", jonka pitäisi antaa käsitys siitä, millaista viehättävä merenrantapaikka, jossa olet viettänyt lomasi. Devon ei ole lyhyt kauneudesta eikä omituisista kyliä, joissa voit saada hyytelöityä kermajäätä tai tahnamaista, mutta Torquay todella ottaa keksiä, kun kyseessä on loistava lomapaikka.

Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät ehdottomasti rakastavat Osborne Apartments sen uskomattomat näkymät ja raikas meri-ilma varmasti virkistävät kaupungin elämää väsyneitä keuhkoja. Sen lisäksi viehätys Resort itse, osa-aikaisen tarjoaa pääsyn paitsi sisäuima-altaaseen, mutta lämmitettyyn ulkotilaan. Tämä tarkoittaa, että voit uida ulkona näkymässä merestä, kaikki ylellisestä majoituksesta.

Päivän aikana kävele pitkin palkittuja rantoja, jotka pistävät rannikolle, ehkä hemmottelemalla paikallisista meren antimista. Seurataan jonkin verran hyytynyttä kermaa, Devonin herkkua, joka on himoiltu ympäri maailmaa. Palaa Osborne Apartments yökerholle olet varmasti tavannut samat ystävälliset kasvot, joita tiedät ja rakastat, kun lomailijat palaavat tähän lomakohteeseen yhä uudelleen.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Tämä on tilava alakerran huoneisto, jossa on iso oleskelutila vuodesohvalla. Se on ihana kahden hengen huone ja kooltaan keittiön keittiö, joka on täysin varustettu kaikilla keittomahdollisuuksilla ja astianpesukoneella. Pääsy huoneistoon on pohjakerroksen etuoven kautta ja on turvallinen ympäristö nuorelle perheelle tai pariskunnalle.

Ainoa syy myyntiin 36 vuoden kuluttua omistamisesta on se, että olemme ostaneet kaksi ylimääräistä osa-aikaista viikkoa Espanjassa ja valitettavasti olemme ostaneet viikkoja 19 ja 20, emme tiedä, että Espanjassa viikko 20 on sama päivämäärä kuin viikko 21 Isossa-Britanniassa, joten me ei voisi koskaan käyttää molempia. Osborne on kuitenkin aina ollut erinomainen RCI-vaihtolaitos.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 2610 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.