Valokuva Club Las Calas, Lanzarote
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Club Las Calas
Lanzarote


Myydään: £ 1,000 *
Lomakeskus: Club Las Calas
Maa: Lanzarote
Viikko: 17
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Club Las Calas, Calle Guayadeque, 3, 35510 Tías, Las Palmas, Kanariansaaret, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Nauti joka hetki osa-aikaisen Club Las Calasin kaupungissa Lanzarote, Espanja. Siitä hetkestä kun saavut sinua tervehtivät yksi lomakeskuksen ystävällinen vahtimestarit, joka vie matkatavarat omaan ylellinen asunto, joka tarjoaa upeat näkymät "kuun maisemaa", joille alue on kuuluisa. Valkoiset hiekkarannat Papagayo ja Playa Blanca ovat alle puolen kilometrin päässä, mutta jos et halua jäädä keinona ja levätä altaalla on neljä valita-kytkettiin kukin omalla idyllisessä keinona omaisuutta. Asunnossasi on yksi tai kaksi makuuhuonetta, tai jos sinulla on suuri perhe, nukkua jopa kuusi yhdessä upeassa kattohuoneistossa.

Jos etsit sekoitus hauskaa, viihdettä, rentoutumista ja nuorentelua, tämä lomakeskus sopii sinulle sopivaksi. Lapsiperheet ovat tervetulleita avoimilla aseilla, ja päivittäisiä aktiviteetteja järjestää keinonahenkilökunta, jotta lapset voivat nauttia. Jos et halua menettää säännöllistä lomaasi, käytä kuntosalia, squash-kenttiä ja saunaa. Useimmat yöt lomakeskuksessa tarjoavat elävää viihdettä ilman lisämaksua, joten sinua ei koskaan kyllästy. Kaiken kaikkiaan osa-aikaisen, Matkailu ja vapaa-aika suosittelee Club Las Calasin harkitsemista.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kuntosali, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset tilat, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Beach (Läheiset), Kasino (1.0 mailia), Kalastus (lähellä), Golf (16.0 mailia), ruokakauppaan (lähellä), Ratsastus (4.0 mailia), tennis (lähellä), purjelautailu (lähistöllä),
Lentokenttä
Arrecife - 6 mailia / 9 km

Tarkista sisään / ulos
torstaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1592 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.