Kuva Hilton Grand Vacation Clubista osoitteessa Craigendarroch, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare Bargain osoitteessa
Hilton Grand Vacation Club sijaitsee Craigendarrochissa
Skotlanti


Tarjous: £ 2,000 *
Resort: Hilton Grand Lomakeskus Craigendarrochissa
Maa: Skotlanti
Viikko: 08
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Hilton Grand Vacations at Craigendarroch Suites, Braemar Rd, Ballater, Aberdeenshire, AB35 5XA, Skotlanti

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

  Tarkista meidän tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Jos viehättävä asetus ja henkeäsalpaavat näkymät ovat mitä etsit, osa-aikaisen Hilton Craigendarroch voi olla täydellinen sinulle. Näkymät Cairngormin kansallispuistoon ja lähellä Ballaterin kylää, Skotlanti, Tämä tyylikäs maalaiskeskus on täydellinen vuorenhuipennus. Lodgeja ja huoneistoja on tyylikkäästi sisustettu ja kalustettu, mukaan lukien kaikki mukavuudet, jotka ovat välttämättömiä rentouttavuuden ja rentoutumisen helpottamiseksi. Paikan päällä on vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten tenniskenttiä, uima-allasta, pelihuone ja tutkimusbaari, jossa voit noutaa kirjan tai kaksi, jotta voit viettää viihtyisässä sviitissäsi ja tuntien ulkopuolella. Mene vaellukseen tai pyöräile ympäri monia luonnollisia polkuja lähellä tai mene metsässä ja metsätaloudessa.

  Jos et ajattele ajoissa, pudota Balmoraliin tutustuaksesi - jos kuningatar asuu, saatat jopa saada aallon, kun hän kulkee sinua! Voit myös hiihtää The Lechtissä tai kokeilla kättäsi ratsastuksessa ja mönkijöissä, joista molemmat löytyvät lyhyen ajomatkan päässä. Skotlannin parhaimmista maisemista Hilton Craigendarroch on ihastuttava esittely ylänköihin ja Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee erittäin harkitsemaan sitä seuraavalle osa-aikaisen investointeja.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  (Kaikki yksiköt), Takka (yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä),
  Lomakeskus
  (Sisäinen), Puhelin, Tennis, Poreallas, Poreallas, Uima-allas, Sisäuima-allas, Sisäuima-allas, Kuntosali,
  Lähellä olevat palvelut
  Ranta (42.0 mailia), Casino (42.0 mailia), Murtomaahiihto (17.0 mailia), Laskettelu (19.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä) , Järvi (8.0 mailia), Lääkäripalvelut (Läheiset), Vesihiihto (10.0 mailia), Tuuli Surfing (10.0 mailia),
  Lentokenttä
  Aberdeen - (40 mailia - 64 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

  Kaunis 2 makuuhuoneen lodge, joka nukkuu 6 Hilton Grand Vacations Clubilla Craigendarroch Lodge -kompleksissa Ballaterissa, Royal Deesidessa. Lokissa, joka on saatavana viikolla 8 helmikuun loppua kohti, on sauna, upea parveke, täysin kalustettu keittiö ja oleskelutila. Omistajalla on myös täysi pääsy Hilton Club Houseen. Tähän sisältyy koko päivän tarjoillaan ruokaa, sauna, höyryhuone, lämmitetty 55 jalka-allas, iso lastenallas ja vauva-allas, pelihuone, squash-kenttä, kuntokeskus ja kauneuskylpylä. Lodge on erinomaisella paikalla vierailemaan Lechtin ja Glensheen laskettelurinteillä. Kalastus, mielenkiintoiset kävelyretket ja linnat, joita ympäröivät henkeäsalpaavat Skotlannin maisemat, ovat kaikki helpon matkan päässä.
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 6714 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.