Kuva Holiday Club Puerto Calma, Gran Canaria
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Holiday Club Puerto Calma
Gran Canaria


Myydään: £ 3,750 viikossa *
Lomakeskus: Holiday Club Puerto Calma
Maa: Gran Canaria
Viikko: 08 - 09
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Av. Holiday Club Puerto Calma, Joaquín Blanco Torrent, 2, 35130 Mogan, Las Palmas, Gran Canaria, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Holiday Club Puerto Calma sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Puerto Rico de Gran Canarian kultaisesta rannasta Gran Canarian Lounaisrannikolla Kanariansaarilla. Lomakohteeksi rakennettu Puerto Rico tarjoaa valikoiman kauppoja ja ravintoloita kauppakeskuksissa, jotka tekevät loistavan paikan mennä ostoksille lomalla.

Holiday Club Puerto Calman huoneistoissa on lämmin ja viihtyisä tunnelma, jossa on modernit kosketukset, jotka avautuvat suurille parvekkeille ja upeat näkymät satamaan. Matkailu ja vapaa-aika Uskoa osa-aikaisen Omistajat pienen perheen pitäisi olla tyytyväisiä huoneistoihin tällä keinona. Huoneistoissa on valikoima yhden ja kahden makuuhuoneen yksiköitä, joissa on täysin varustettu keittiö, satelliitti-tv, internetyhteys ja ilmastointi. Kaikissa yksikkökoneissa on mikroaaltouuni, astianpesukone ja keraamiset keittotasot, joiden avulla vieraat voivat syödä. Vieraat löytävät myös yhteisen alueen pesukone ja kuivausrumpu.

Ne, jotka haluavat ostaa osa-aikaisen Tämän lomakeskuksen pitäisi olla tyytyväinen resorts tilat, joihin kuuluu uima-allas vesisuihkuja, lasten allas, baareja, ravintola, kuntosali, sauna, hierontahoito ja lasten leikkipaikka. Fanit lounging uima-altaalla on kiitos tiedä yksi baareista löytyy tilava kannella ympäri allas. Lomakeskuksessa on myös eksoottisia puutarhoja ja huolella valittuja melko alueita keinona, mikä helpottaa rentoutumista.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
punainen 1-52 Koko vuosi


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kuntosali, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Kasino (10.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaamo (lähistöllä) Kylpylä (lähietäisyydellä), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydet), Tuulen surffaus (lähietäisyydet),
Lentokenttä
Las Palmas - (31 mailia - 49 km)

Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, maanantai, keskiviikkoOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 76 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.