Kuva Club Heritage International - Silver, loma-klubi
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Club Heritage International - hopea
Loma-klubi


Myydään: £ 4,500 *
Resort: Club Heritage International - hopea
Maa: Lomaklubi
Viikko: 2 kelluva
Kausi: Punainen
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Jäsenyys Heritage Resorts Alkaa Club Heritage International Silver, joka on pääsy niiden yksinoikeuden omistajille. Jos etsit osa-aikaisen Joka on täysin joustava ja jonka tarkoituksena on tarjota omistajalle monenlaisia ​​eri paikkoja sekä Euroopassa että muualla maailmassa, tämä on ihanteellinen tuote, jolla pääset maailman loma-omistukseen. Tällä tiettyjen jäsenten klubitasolla voit käyttää ylellistä majoitusta maailmanlaajuisesti, kuten: Mi Jardin Costa del Solissa, jossa on pueblo-kylän ilmapiiri ja rauhallinen rinteiden sijainti sekä upea ja tilava Sea Breeze ja Coronadon huvilat Marbesa Clubissa.

Jos haluat matkustaa kauemmaksi lomallasi, voit myös kokea viehättäviä, kukkaistettuja Royal Lighthouse Villas -huoneita Boat Lagoonilla tai Phuketin rauhallisella ja trooppisella Patong Beach Ville Resort -alueella. Makuuhuoneen huviloita, joissa kaikissa on oma uima-allas View of Talay Villas Chon Buriissa, Thaimaassa. Kun kaikki tämä on tarjolla, Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että lomat eivät juuri ole parempia osa-aikaisen Kanssa Club Heritage International Silver-ellei, eli päivität Kulta, Platinatai Timantti status!


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 80 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.