Kuva Club La Costa Marina del Solista, Espanjasta
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Club La Costa Marina del Sol
Espanja


Myydään: £ 23,000 *
Lomakeskus: Club La Costa Marina del Sol
Maa: Spain
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Ympäri vuoden kohde, kuten Costa del Sol, Espanja, Antaa kaikille lomailijoille mahdollisuuden paeta aurinkoon, mereen ja hiekkaan aina, kun jokapäiväisen elämän ja lievän sään stressit saavat liikaa, mikä tekee osa-aikaisen or Osakeomistus Täällä ihanteellinen loma-investointi. Club La Costa on Marina Del Solissa, joka tarjoaa enemmän kuin vain pääsyn monille lähellä oleville rannoille - sinua ei koskaan kyseenalaista laajan valikoiman mukavuuksia ja aktiviteetteja joko lyhyen matkan päässä lomakohteesta. Sen ainutlaatuinen ulkoasu tarkoittaa, että jopa sesongin aikana voit rentoutua rauhassa. Majoitus tarjoaa erilaisia ​​studio-, yksi- ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, jotka antavat sinulle joustavuutta päättää mitä tarvitset samalla.

Odottavat sinua lomakohteessa ovat kolme allasta, runsaasti ravintoloita ja välipalabaareja - jotka vaihtelevat perheyrityksistä - pariskunnille varattuihin kodikkaisiin nookeihin - ja viihdeohjelmaan, jossa on erilaisia ​​esityksiä ja koko päivän lasten klubi. Nauti heräämisestä auringonnousuun, päivän harjoitteluun tai tutustumiseen varakkaaseen lähialueeseen ja siemaillen cocktaileja, kun aurinko laskee. Matkailu ja vapaa-aika On ilo tarjota osa-aikaisen ja Osakeomistus Jälleenmyyntiin Club La Costan kanssa Marina Del Solissa.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lastenallas, Pelihuone, Ruokakauppa, Ratsastus, Live-viihde, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(9.0 mailia), Squash (2.0 mailia), Vesihiihto (2.0 mailia), Wind Surfing (2.0 mailia), Kasinot (2.0 mailia), Kuntosali
Lentokenttä
Malaga - (17 mailia - 27 km)

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 516 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.