Kuva Anfi Beach Club, Gran Canaria
Kuva olohuoneesta ja ruokailutilasta huoneiston sisälläNäkymä parvekkeelta Anfi Beach Clubilla, jossa istuimetKuva lomakeskuksen uima-altaasta, jossa on rantatuolit ja näköala keinona
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Anfi Beach Club
Gran Canaria


Myydään: £ 22,500 *
Lomakeskus: Anfi Beach Club
Maa: Gran Canaria
Viikko: 50
Kausi: Peak
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Anfi Del Marin lomakohteen avajaiset Arguineguinissa, Anfi Beach Club on todellinen osa-aikainen hoito. Se sijaitsee aivan kaiken tulevaisuuden sydämessä osa-aikaisen Omistaja haluaa, kuten kauniin rannan ovesi, laajan valikoiman paikan päällä baareja ja ravintoloita, maisemoitu puutarha ja upea vuoristomaisema. Valitse rentoutua aurinkoterassilla olevilla lepotuilla yhdellä monista altaista tai osallistua yhteen tai useampaan erilaiseen päivittäiseen toimintaan - ehkä jopa pysähdy kuntosalilla tai kauneussalongilla hieman hemmottelua varten!

Suuret, ylelliset huoneistot ovat huolella puhtaat ja tyylikkäät, ja niissä on valtavat terassit ja parvekkeet, jotka ovat vain muutaman askeleen päässä uima-altaalta ja rannalta. Jos tutustut tyyliisi, maksa vain viisi euroa taksiin Puerto Ricoon tai käydä rauhassa kävellä ainutlaatuisella, sydämenmuotoisella Anfi-saarella. Täällä voit rentoutua tyylikkäästi tai jopa tehdä veneretkiä rannikolla Gran Canaria. Matkailu ja vapaa-aika Ei voinut olla tyytyväisempiä tarjota jälleenmyyntiä varten osa-aikaisen Anfi Beach Clubissa - vähän taivasta viikossa vuodessa.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenallas, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sukellus, ostosalue, snackbaari, uima-allas, vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Casino (12.0 mailia), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia), Squash (3.0 mailia)
Lentokenttä
Las Palmas - (29 mailia - 46 km)

Tarkista sisään / ulos
Lauantai, maanantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 708 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.