Kuva Palm Beach Club, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Palm Beach Club
Tenerife


Myydään: £ 1,000 viikossa *
Lomakeskus: Palm Beach Club
Maa: Teneriffa
Viikko: 03 - 04
Kausi: Punainen
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Palm Beach Club, Avenida V Centenario, Playa de las Américas, 38660, Adeje, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Sijaitsee Playa de las Americasin yläpuolella saarella Tenerife, Espanja, Löydät suosittua osa-aikaisen Lomakeskus Palm Beach Club. Löydä itsesi täysin hemmoteltu kolmesataa-kuusikymmentä astetta panoraama näkymät avoin taivaalla ja kuohuviini meressä aivan hiekkarantoja. Tämä lomakeskus ei voinut sijaita paremmin rannalla, joka on alle kivenheiton päässä, ja myös upeita ostosmahdollisuuksia ja tyylikästä yöelämää. Sinulla on täysi pääsy kaikkiin lomakohteen palveluihin ja palveluihin, kuten altaat, baarit ja ravintolat. Jos haluat valita itsepalvelumajoituksen, löydät huoneisto-keittiösi, joka on täynnä kaikkea mitä tarvitset näyttämään taitojasi ja luomaan täydelliset lomatilaa katsellen auringonlaskua parvekkeellasi tai terassillasi.

Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee erittäin suosittelemaan omistajan mahdollisuutta osa-aikaisen Palm Beach Clubissa. Mikään muu keinona ei tarjoa tätä läheisyyttä jännityksen läheisyyteen Tenerife, Ja kaikki on nähdä ja tehdä-go riutta sukellusta tai snorklausta, ottaa muutaman kierroksen golfia tai viettää päivä rentoutua kansituoleilla Playa de las Americas rannalla. Ei väliä, mitä valitset, et voi mennä pieleen.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lasten uima-allas, Kuntosali, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Veneily (3.0 mailia), Kasino (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ratsastus (6.0 mailia), Lääkäripalvelut ),
Lentokenttä
Reina Sofia - (11 mailia - 17 km)

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, tiistaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 838 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.