Kuva yrityksestä Pestana Carlton Tower Suites, Madeira
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Pestana Carlton Tower Suites
Madeira


Myydään: £ 1,500 viikossa *
Lomakeskus: Pestana Carlton Tower Suites
Maa: Madeira
Viikko: 10 - 11
Kausi: Punainen
Koko: Studio

Tee tiedustelu
Pestana Carlton Madeira Hotelli, Largo Antonio Nobre, no1 9004-531, Funchal, Madeira, Portugali

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Pestana Carlton Tower Suites sijaitsee Funchalissa rauhallisella paikalla Madeiran etelärannikolla lähellä kaupungin ja venesataman. Tässä rentouttavassa lomakeskuksessa on lähes kolmesataa huoneistoa, joista osa on sviittejä, joissa kaikissa on taulutelevisio, ilmastointi, keittiö ja jääkaappi. Parvekkeelta on näkymät vuorelle, puutarhaan, uima-altaalle tai merelle ja erinomainen päivittäinen siivouspalvelu pitämällä huoneet hyvin esillä.

Tämä osa-aikaisen lomakeskus tarjoaa baareja ja laadukkaita ravintoloita upeat näkymät ja erinomainen ruoka ja palvelu vastaamaan. Hotellissa on kolme uima-allasta, sekä sisä- että ulkouima-allas, poreallas ja turkkilainen sauna. Siellä on myös kauniisti hoidettu puutarha. Pestana Carlton Tower Suitesin henkilökunta on ystävällinen, kohtelias ja avulias, joka tarjoaa korkeatasoisen henkilökohtaisen palvelun, joten vierailustasi on vieläkin miellyttävämpi.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät ovat iloisia pystyäkseen tarjoamaan tämän standardin aikaosuuksia Pestana-konsernista siinä toivossa, että se tarjoaa sinulle ja perheellesi monta vuotta erinomaista majoitusta. Fantastisista rannoista, vuoristosta Madeiran tulivuoren ympärillä, et voi olla paremmassa asemassa nauttia lomastasi.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Kuntosali, Kalastus, Kampaaja, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Kasino (lähistöllä), Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Squash (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Surffaus,
Lentokenttä
Funchal / Santa Catarina - (12 mailia - 19 km)

Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) maanantainaOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 862 kertaa

* Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.