Kuva Four Seasons Vilamoura, Portugal
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Four Seasons Vilamoura
Portugali


Myydään: £ 2,500 *
Lomakeskus: Four Seasons Vilamoura
Maa: Portugal
Viikko: 39
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Four Seasons Vilamoura, R. da Holanda, 8125-907, Vilamoura, Portugali

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

  Tarkista meidän tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Matka Algarvessa, Portugalissa, todella erikoiseksi osa-aikaisen kokemus: Four Seasons Vilamoura, arvostettu lomakeskus, joka keskittyy paitsi vieraiden mukavuuteen ja rentoutumiseen myös huippulaadukkaaseen palveluun. Omistajat mainitsevat usein henkilökunnalta saamansa moitteettoman palvelutason, ja että he tulevat vuosi toisensa jälkeen todella tervetulleiksi palattuaan. Tämä lomakeskus ei ole muukalainen palkintoihin ja palkintoihin, koska se on voittanut TripAdvisor-matkailijoiden valinta-palkinnon 2015in perhe-luokassa ja paljon muuta.

  Kansainväliset keittiöt ja päivänsaajat ovat saatavilla 600-laiturin venesatamassa vain muutaman minuutin päässä, sekä runsaasti ostosmahdollisuuksia, nähtävyyksiä ja vesipohjaisia ​​urheilutoimintoja, kuten purjehdusta ja vesihiihtoa. Kävele vanhan kylän läpi runsaasti paikallisia baareja ja ravintoloita, joista jokainen tarjoaa erilaisia ​​makuja ja vaatimuksia. Hyödynnä yksinoikeudellisten jäsenten alennusta yhdessä monista läheisistä golfkentistä, anna lasten pitää hauskaa lomakeskuksen lasten ohjelmassa ja kolmessa toisiinsa yhdistetyssä uima-altaassa tai rentoutua paikan päällä sijaitsevassa spa- ja vapaa-ajanklubissa. Matkailu- ja vapaa-ajan ryhmä uskoo, että et koskaan löydä itsellesi mitään tekemistä Four Seasons Vilamouran aikaosuuksien kanssa.

  Kausitiedot Viikkonumero (t)
  Flex A 13-28, 35-43, 50-53
  Flex B 1-12, 44-49
  kiinteä 29-34


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Ilmastointi (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Allas (sisätiloissa / ulkona), poreallas, kuntosalipalvelut, sauna, kuntosalipalvelut, uima-allas (ulkona)
  Lähellä olevat palvelut
  Ranta (2.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Casino (2.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia) Tennis (lähistöllä), vesihiihto (2.0 mailia), tuuli Surfing (2.0 mailia),
  Lentokenttä
  Faro - (16 mailia - 25 km)

  Tarkista sisään / ulos
  (Viikkoa) torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 718 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.