Kuva Hilton Coylumbridge Highland Lodges, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Hilton Coylumbridge Highland Lodges
Skotlanti


Myydään: £ 2,500 *
Lomakeskus: Hilton Coylumbridge Highland Lodges
Maa: Skotlanti
Viikko: 12
Kausi: Punainen
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Coylumbridge, Aviemore, Inverness-Shire, Skotlanti, PH22 1QN

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

  Tarkista meidän tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Voittaja halutuimmasta RCI Gold Crown -palkinnosta. Määränpää on uskomaton yksityiskohtien huomio. Resort perustettiin Highlands of Skotlanti. Tämä on osa-aikaisen Hilton Grand Vacations Club Coylumbridgellä, joka sijaitsee Cairngorm-vuorten juurella. Pohjoismaiset innoittamat Heather- ja Pine Lodges -huoneet, jotka muodostavat tarjotun majoituksen, ovat teeman ympärillä tilaa ja valoa, ja ne on sisustettu sekoitus perinteisten ja nykyaikaisten koskettamien kanssa, jotka sekoittavat täydellisesti.

  Sinun kaksi- tai kolmen makuuhuoneen makuupaikkoja, joissa on kuusi tai kahdeksan henkilöä - on tilava, jotta jokainen voi nauttia, onko sinulla popping-ja-ulos vesiurheiluun ja viskiä maistaa tai viettää illan hengailua yhdessä mukavasti koti- Kuten ympäristö. Suurin osa panoraamaikkunoista vie upeat Highland-näkymät vuoristosippusi mukavalta ja nauti paikan päällä olevista sisäuima-altaista, jotka ovat avoinna ympäri vuoden.

  Yöpymispaikka, live-viihde tarjoaa jokaiselle jotakin Woodshed-baarissa - joka myös palvelee lounaita ja välipaloja ja on aikuisia - vasta 8pm jälkeen. Tai voit rentoutua avoimessa oleskelutilassa täydellisellä viihdejärjestelmälläsi käytettävissänne. Seesteinen Skotlannin loma, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee harkitsemaan osa-aikaisen Hilton Grand Vacations Clubissa Coylumbridgessä.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  (Kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
  Lomakeskus
  Lastenhoitaja, kampaaja, pesula, elävää viihdettä, leikkipaikka, ravintola, sauna, Snackbaari, uima-allas (sisätiloissa), tennis,
  Lähellä olevat palvelut
  Ranta (4.0 mailia), Maastohiihto (lähistöllä), Laskettelu (9.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia) ), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Hiihtokoulu (4.0 mailia), Vesihiihto (9.0 mailia),
  Lentokenttä
  Inverness - (25 mailia - 40 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 752 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.