Valokuva Costa San Antonio, Malta, Malta
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Costa San Antonio, Malta
Malta


Myydään: Tarjoukset *
Lomakeskus: Costa San Antonio, Malta
Maa: Malta
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Regular
Koko: Studio

Tee tiedustelu
Tourist Street, Bugibba, SPB 06, Malta

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

  Tarkista meidän tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  lomaosakkeen Costa San Antonio tarjoaa viehättävyyttä, upeaa vastinetta rahalle ja erinomaiset tilat, kaikki viehättävässä Qawran ympäristössä, Malta. Lomakeskuksessa on lähes kolmesataa huonetta, joista kuusikymmentä on perhekeskeistä, joista kahdeksan on suuria sviittejä, joista yksi on suuri presidenttisviitti. Todella välimerellinen kokemus, lomasi lomallasi koostuu niin rentouttavasta kuin pienestä tai halvasta - voit viettää päivänne auringonpaisteessa ulkouima-altaalla ja syödä lukuisissa upeissa paikan päällä sijaitsevissa ravintoloissa tai sinä Voi pitää aktiivisena huipputason kuntokeskuksen, retkiä paikalliselle alueelle ja runsaasti ostoksia lähellä!

  Lähde Vallettan varrella runsaaseen kulttuuriin, perinne ja historiaan - et todellakaan ole tylsistyneitä henkeäsalpaavista näkemyksistä, jotka saivat sinut tälle retkelle. Jos ranta on enemmän sinun, rannalla on vain muutaman minuutin päässä lomakeskuksesta, joten et ole koskaan kaukana auringosta, merestä ja hiekasta. varten osa-aikaisen toivottavasti sinun ei tarvitse lähteä, Matkailu ja vapaa-aika suosittelee harkitsemaan Costa San Antonioa.

  Lomakeskus on all-inclusive vanhojen ja jälleenmyyntien jäsenille - johon kuuluu aamiainen, lounas, ilta-ateria ja juomat (virvoitusjuomat / viini / olut).

  Kausitiedot Viikkonumero (t)
  säännöllinen 1-8, 47-50
  keskikokoinen 9-15, 44-46
  Korkea 16-23, 51-53
  Premium Peak 24-39


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Ilmastointi (Jotkut yksiköt),
  Lomakeskus
  Autovuokraamo, Lastenhoito, Lasten uima-allas, Kokoustilat, Kuntosali, Pelihuone, Terveyskeskus, Hissi, Livenviihde, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Sukellus, Snackbaari, Sisä- / ulkotila), Puhelin, Poreallas,
  Lähellä olevat palvelut
  Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Golf (6.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ostoskeskus (lähietäisyydellä), Vesihiihto (lähietäisyydet), Surffaus,
  Lentokenttä
  Malta International - (13 mailia - 20 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai, tiistai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 224 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.