Valokuva Club Monte Anfi, Gran Canaria
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Kohde vuokrattavana
Club Monte Anfi
Gran Canaria


Vuokrattavana vain £ 950
viikossa*

OCC. Treffi: Ota yhteyttä
OCC. Päivä: Ota yhteyttä
Lomakeskus: Club Monte Anfi
Maa: Gran Canaria
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Punainen
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

  Tarkista meidän tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Osa Anfi del Mar Resorts perustettu lähellä Arguineguin, Club Monte Anfi on yli tuhat asuntoa yksitoista kerroksinen korkea osa-aikaisen monimutkainen. Näissä huoneissa on tilavia, moderneja, ilmastoituja yksiköitä, jotka ystävällinen ja avulias henkilökunta ylläpitää hyvällä standardilla. He ovat pehmeitä ja mukavia sisustuksia, hyvin varusteltu keittiö, jossa jääkaappi pakastin ja kaikki välineet, TV / DVD-soitin lounge-alueella ja Wi-Fi kaikissa. Makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa sekä tallelokero. Lomakeskuksen omistajat pääsevät kaikkien Anfi del Marin neljän klubin tiloihin, joilla kaikilla on oma turvallisuus. Kylpylä, kuntosali ja pankkiautomaatit ovat käytettävissä sekä autonvuokraus ja lääkintätilat ja tietysti uima-altaat. On tapahtumia päivisin aikuisille ja lapsille.

  Club Monte Anfi On yksi parhaista lomakohteista Gran Canaria Ja eräänlainen huippulaatu Matkailu ja vapaa-aika Odottaa tarjoavan puhdasta ylellisyyttä ja upeat näkymät merelle ja rannalle. Kaiken kaikkiaan erittäin suuri loma-asunto.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Ilmastointi, Autovuokraamot, Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Vene Marina / Launching, Ruoanvalmistelut, Viihde, Elävä, Harjoitus, Varustettu, Kalastus, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelu, Leikkikenttä, Ravintola, Purjehdus / Vuokrattavana , Sauna tai höyrysauna, Sukellus, Uima-allas, Ulkoilma, Televisio, Tennis, Vesihiihto, Pyörätuoliystävällinen, Poreallas Kylpylä
  Lomakeskus
  Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenallas, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sukellus, ostosalue, snackbaari, uima-allas, vesihiihto,
  Lähellä olevat palvelut
  Casino (12.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Squash (3.0 mailia)
  Lentokenttä
  Las Palmas - (29 mailia - 46 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Maanantai, keskiviikko, perjantai, lauantai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 222 kertaa

  * Esitetty vuokrahinta on kertaluonteinen maksu jokaisesta viikosta, murto-osuudesta, kokonaismäärästä tai ilmoitetusta pistemäärästä, ja se kattaa kyseisen ajanjakson vuokrausvuonna - Muut kulut voivat olla mahdollisia.