Kuva Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Flamingo Club ja Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Tenerife


Myydään: Tarjoukset *
Resort: Flamingo Club ja Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Maa: Teneriffa
Viikko: 35
Kausi: Punainen
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Flamingo Club, Avenida de España Nº 3, San Eugenio, 38660 Costa Adeje, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä

GDPR(Pakollinen)
Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Lomakeskuksen kuvaus

Hotelli sijaitsee rannalla, Playa de Las Americasin, Etelä-Teneriffan sydämessä. Flamingo Club löytyy upealta venesatamalta Puerto Colonissa, jossa näkyy upea veneiden ja veneiden näyttely. Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että Kanariansaaret tekevät ihastuttavan paikan osa-aikaisen Koska se tarjoaa lämpimän ilmaston ja auringonpaistetta käytännöllisesti ympäri vuoden.

Ne, jotka haluavat ostaa osa-aikaisen Flamingo Clubissa on lomakeskuksen huoneistot, joissa on täysin varustettu keittiö ja oma terassi, josta on tyypillisesti merinäköala ja näkymät naapurikylään La Gomeraan. Flamingo Club -hotellin viihde sisältää elävää viihdettä, cocktail-loungen, ravintolan, uima-altaan, allasbaarin, porealtaan, biljardipöydät, lasten klubin, Wi-Fi-yhteyden, pöytätenniksen ja paljon muuta.

Lähellä sijaitsevissa tiloissa on rantahotelli, kasino, leikkikenttä, päiväkoti, ruokakauppa, ratsastus, golf ja paljon muuta. Lähellä venesatamaa on laaja valikoima vesiurheilulajeja, jotka löytyvät lähellä tätä lomakeskusta, kuten kalastusta, vesihiihtoa, purjehdusta ja sukellusta. lomaosakkeen Omistajat Flamingo Club löydät myös valikoiman ravintoloita ja baareja lähellä tätä suosittua sijaintia niin pitäisi aina olla jotain uutta valikosta.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

VIIKKO 35 (ASUNTO F108) Se on suurin koko Teneriffan Flamingo Club Complexista (n. 123 m2 rakennettu + 100 m2 terassi). Se sijaitsee Puerto Colónin rannalla. (Nyt nimeltään Plyº de la Pinta- samannimisen hotellin mukaan, suhteellisen lähellä-) . Siinä on 2 huonetta. Kaksi kylpyhuonetta porealtaalla, kumpikin. Puutarhaterassille pääsee olohuoneen ovesta ja jokaisesta makuuhuoneesta, josta on näkymät merelle, (270º) rannalle ja Colónin venesatamaan. Huoneisto on rakennettu yli 30 m rannan yläpuolelle. Tarkistaaksesi tämän kuvauksen, katso tilanne suunnitelmasta nro 4. Terassi muodostaa kompleksin reuna-aidan lounaiskulman; tämän ja rannan välissä - sen tasolla - on Playa de las Américasin rantakatu, joka vastaa San Eugenion kaupunkia. Se on 4 tähden kompleksi, jossa on upeat palvelut ja kaikki mitä tarvitset, ja enemmän; nauttia koko ajasta, kun olet huoneiston sisällä tai sen ulkopuolella. Allas, jossa on erittäin suuri solarium, on pohjakerroksessa sisäänkäynnin tasolla, joka on rakennuksen yläosa, ja sieltä on upeat näkymät merelle.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 2556 kertaa

*Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.