Kuva Lomakylä Bonaventuressa, Floridassa
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Lomakylä Bonaventuressa
Florida


Myydään: £ 2,450 *
Resort: Lomakylä Bonaventuressa
Maa: Florida
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone
Lisätiedot: Deeded Week 48. Parittomat vuodet.

Tee tiedustelu
16461 Racquet Club Road, Weston, FL, 33326, Yhdysvallat

Kysy tästä kiinteistöstä

GDPR(Pakollinen)
Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Lomakeskuksen kuvaus

Bonaventuren lomakylän trooppinen tunnelma on niin hieno, että luulette olleen Floridassa kauemmas ja eksoottisempi maa. Ylellinen, rauhallinen ja yksityinen, tämä lomakeskus sijaitsee Etelä-Floridan kylpylässä, Weston Tennis- ja golfyhteisössä, mutta ei ole koskaan liian kaukana kauniista rannoista ja Fort Lauderdalen aktiviteeteista. Fine dining -ravintolat, hienot ostosmahdollisuudet ja Everglade-retket ovat myös lähellä.

Kuitenkin, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät havaitsevat, että ulkopuolisten hemmottelujen on odotettava osa-aikaisen Vieraat ovat usein miehittäneet linnustuksen talon sisällä, johon kuuluu viisi lämmitettyä ulkouima-allasta, poreallas, lastenallas, uima-altaan toiminta ja grillausmahdollisuus ja piknik-alue. Paikan päällä on myös leikkipaikka sekä bisneskeskus, kuntosali ja pesula. Saatavilla on myös ilmainen pysäköintitila ja kuljetuspalvelu omaisuudelle sekä kolmen kilometrin säteellä.

Samaan aikaan Bonaventuressa sijaitsevan Lomakylän kuusisataaviisikymmentäkolmat yksiköt ovat yhtä miellyttäviä. Yhden- ja kahden makuuhuoneen sviitit ovat tilavia ja pehmeitä, ja niissä on nykyaikaiset mukavuudet, jotta voit viettää mukavan mukavuuden. Huoneistossa on oleskelu- ja ruokailutilat, täydellinen keittiö, king- tai queen-vuoteet, porealtaat, taulutelevisio ja DVD-soitin, Wi-Fi, täydellinen kylpyhuone hiustenkuivaajalla ja kalustettu parveke.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Kaikissa huoneissa on ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Handicap-yksikkö, Pesula, Hissi, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (25.0 mailia), Veneily (25.0 mailia), Kokoustilat (lähistöllä), Kalastus (25.0 mailia), Pelihuone (1.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (1.0 mailia) (Lähellä), Järvi (Läheiset), Live-viihde (2.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Ravintola (Lähellä), Sukellus (25.0 mailia), Ostoskeskus (1.0) ), Vesihiihto (25.0 mailia), tuulen surffaus (25.0 mailia),
Lentokenttä
Fort Lauderdale - (15 mailia - 24 km)

Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntainaOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 770 kertaa

*Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.