Kuva Anfi Beach Club, Gran Canaria
Kuva olohuoneesta ja ruokailutilasta huoneiston sisälläNäkymä parvekkeelta Anfi Beach Clubilla, jossa istuimetKuva lomakeskuksen uima-altaasta, jossa on rantatuolit ja näköala keinona
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Anfi Beach Club
Gran Canaria


Myydään: £ 2,000 *
Lomakeskus: Anfi Beach Club
Maa: Gran Canaria
Viikko: 08
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä

GDPR(Pakollinen)
Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Lomakeskuksen kuvaus

Anfi Del Marin lomakohteen avajaiset Arguineguinissa, Anfi Beach Club on todellinen osa-aikainen hoito. Se sijaitsee aivan kaiken tulevaisuuden sydämessä osa-aikaisen Omistaja haluaa, kuten kauniin rannan ovesi, laajan valikoiman paikan päällä baareja ja ravintoloita, maisemoitu puutarha ja upea vuoristomaisema. Valitse rentoutua aurinkoterassilla olevilla lepotuilla yhdellä monista altaista tai osallistua yhteen tai useampaan erilaiseen päivittäiseen toimintaan - ehkä jopa pysähdy kuntosalilla tai kauneussalongilla hieman hemmottelua varten!

Suuret, ylelliset huoneistot ovat huolella puhtaat ja tyylikkäät, ja niissä on valtavat terassit ja parvekkeet, jotka ovat vain muutaman askeleen päässä uima-altaalta ja rannalta. Jos tutustut tyyliisi, maksa vain viisi euroa taksiin Puerto Ricoon tai käydä rauhassa kävellä ainutlaatuisella, sydämenmuotoisella Anfi-saarella. Täällä voit rentoutua tyylikkäästi tai jopa tehdä veneretkiä rannikolla Gran Canaria. Matkailu ja vapaa-aika Ei voinut olla tyytyväisempiä tarjota jälleenmyyntiä varten osa-aikaisen Anfi Beach Clubissa - vähän taivasta viikossa vuodessa.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenallas, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sukellus, ostosalue, snackbaari, uima-allas, vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Casino (12.0 mailia), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia), Squash (3.0 mailia)
Lentokenttä
Las Palmas - (29 mailia - 46 km)

Tarkista sisään / ulos
Lauantai, maanantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Viimeiset 28 vuotta olemme todella nauttineet lomakeskuksestamme ja konseptistamme, mutta nyt meillä on muita tulevaisuudensuunnitelmia.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1040 kertaa

*Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.