Kuva Marriotts Club Son Antem, Mallorca
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Marriotts Club Son Antem
Mallorca


Myydään: £ 3,122 *
Lomakeskus: Marriotts Club Son Antem
Maa: Mallorca
Viikko: 1 kelluva
Kausi: hopea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Baleaarit, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä

GDPR(Pakollinen)
Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Lomakeskuksen kuvaus

Jos osa-aikaisen olet etsimässä on keinona, joka tarjoaa todellisen paeta täynnä Välimeren ilmapiiri sitten Matkailu ja vapaa-aika Ryhmä on ylpeä esittelemään Marriott's Club Son Antem Mallorcalla, Espanja. Tämä lomakeskuksen hiekkaranta vie sinut yksityiseen, 680-hehtaarin rantaparatiisiin, joka räjähtää luonnon kauneutta. Täällä voit tehdä niin paljon tai vähän kuin haluat. Voit työskennellä vauhdilla kahdella lähellä kahdeksantoista reikäisellä golfkentällä, rentoutua jonkin lomakeskuksen kolmen uimahallin ympärillä, saada lentopallo- tai koripallojoukkue yhdessä hyödyntämään paikan päällä sijaitsevista toreista tai jopa hyödyntää erilaisia ​​kesävesiurheilulajeja tällaisilla tiloilla lyhyen ajomatkan päässä. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat tutustua Mallorcan rikas kulttuuriperintöön vierailemalla lähellä museoita tai käymällä yhdessä monista paikallisista ravintoloista.

Löydät kaiken mitä tarvitset a osa-aikaisen tässä; täysin varusteltu keittiö ja kodinhoitohuone ovat käytettävissänne sekä nopea internetyhteys, jotta voit pitää yhteyttä kaikkiin läheisiisi, joilla ei ole onnea liittyä sinuun. Rentoudu kuumapäivän loputtua poreallasillasi tai houkuttele itseäsi vieraaseen kylpylään. Tee itseäsi täydellinen pakopaikka Marriott's Club Son Antemin kanssa.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-6, 9-11, 45-50
Kulta 12-13, 16-20, 24-26, 32-40
Kultainen loma 1-8, 21-23, 27-28, 41-44, 51-52
Platina 14-15, 29-34


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 82 kertaa

*Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.