Kuva Marriotts Marbella Beach Resort, Espanja
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Marriott Marbella Beach Resort
Espanja


Myydään: £ 7,500 *
Lomakeskus: Marriotts Marbella Beach Resort
Maa: Spain
Viikko: 2 kelluva
Kausi: hopea
Koko: 3 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Marriottin Marbella Beach Resort, Crta. De Cadiz, KM 193, Urb, Marbella del Este, 29604, Marbella, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä

GDPR(Pakollinen)
Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Lomakeskuksen kuvaus

Paratiisi avautuu osa-aikaisen omistajuus Marriott Marbella Beach Resort, joka sijaitsee Elviriassa Costa del Solilla. Tällä lomakeskuksella on oma pehmeä hiekkaranta, ja se sijaitsee aivan Don Carlosin ja Nikki-rannan vieressä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valita, missä haluaisit levätä ja rentoutua. Upea ja tunnelmallinen kohde pariskunnille, perheille, ryhmille tai yksin matkustaville, sillä on jokaiselle jotakin. Palveluihin kuuluu kaksi ulkouima-allasta - yksi lapsille ja toinen aikuisille - sekä leikkialue, minigolf ja jalkapallokenttä. Niille aikuisille, jotka saattavat pitää vakavasta tutkimus- ja tuotekehitystoiminnasta, on myös vain aikuisille tarkoitettu sisäuima-allas, sauna ja tarpeeksi aurinkotuoleja runsaasti uintia varten upeassa Välimeren auringossa.

Upeat iltaikkunat ovat osa lomaasi täällä, ja jos se on vilkasta yöelämää, jota etsit, lomakeskuksessa on kolme baaria, joista jokaisella on oma happy hour - ja lähellä Puerto Banus tarjoaa jokaiselle jotakin. Kaikki tämä osoittaa, miksi Marriott Marbella Beach Resort erottuu mm Espanjan runsaasti aikaosuuksien resorts kuin yksi Matkailu- ja vapaa-ajan ryhmät Suosituimpia myyjiä.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-6, 9-11, 45-50
Kulta 14-20, 24-26, 35-40
Kultainen loma 7-8, 21-23, 41-44, 51-52
Platina 12-13, 27-34


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai videonauhuri
Lomakeskus
Uima-allas, Ulkouima-allas, Pyörätuolilla liikkuminen huomioitu, Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Autonvuokraus, Klubitalo, Liikuntarajoitteisille, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelut, Leikkikenttä, Poreallas, kylpylä ja poreallas, langaton internetyhteys
Lähellä olevat palvelut
Polkupyöräreitit, Vene Marina / Launching, Kasino Uhkapeli, Kalastus, Golf, Ratsastus, Järvi, Sukellus, Tennis, Vesihiihto
Lentokenttä
Malaga / AGP 22 Miles / 35 KM

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 84 kertaa

*Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.