Ostaminen aikaosuudessa Espanjassa

Malaga EspanjaSuosittu paikka Britannian matkailijoille, jotka tarjoavat kuumaa säätä, hiekkarantoja ja laajan valikoiman lomanviettopaikkoja, ei pitäisi olla yllättävää, että Matkailu ja vapaa-aika On laaja valikoima osa-aikaisen Tarjoaa Espanjassa pitkin rannikkoa ja saaren paikoissa tässä yhä suosittu loma hotspot. Tämä sisältää suosittuja paikkoja, kuten Marbella, Alicante, Tenerife että Gran Canaria Kanariansaarilla.

Timeshare's Espanjassa tekee yhä suosittu valinta eklektinen valikoima valita siitä, etsit täydellinen golf resort tai vain jonnekin lounge-altaan tai rannan. Espanjassa käytettävissä olevat aikaosuudet sisältävät usein mukavuuksia, kuten allasbaareja, kylpylää ja porealtaita. Vieraat löytävät usein myös paljon mukavuuksia lähellä, kuten vesiurheilua, sukellusta ja paljon paikkoja mennä kauppaan. Kuten odotettavissa tällaiselta suosittu lomakohde.

Osakkeiden ostamista Espanjaan voidaan pitää sijoituksena lomaasi tai ulkomaille. Olipa haluat ostaa aikaosuuksia Espanjassa lomakohteeksi tai liikematkoilla, löydät laajan valikoiman ylellisiä hotelleja ja lomakohteita, joista voit valita esimerkiksi: -

Timeshare Hotels and Resorts Espanjassa

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää aikaosuudet resorts Espanjassa.

Tenerife

Club La Costa Paradise Clubissa, TeneriffallaTenerifea pidetään Kanariansaarilla, ja sitä pidetään yhtenä Espanjan tärkeimmistä matkailukohteista. Tenerifesta löytyy Länsi-Afrikka ja asuu Mount Teide, yksi maailman suurimmista tulivuorista. Tenerife-saari tunnetaan hyvin esilennetystä karnevaalista, kevyen ja tumman hiekkarantojen ja upscale-lomakeskusten yhdistelmästä.

Jotkut monista aktiviteeteista, joita on saatavilla Teneriffalla osa-aikaisen Omistajat sisältävät laajan valikoiman vesipuistoja, kylpylöitä, risteilyjä ja sukellusta. Muita aktiviteetteja ovat live-esitys, Loro Parque julkinen akvaario, taidegalleriat, museot ja paljon muuta.

Tenerife-nähtävyyksille on tarjolla monenlaisia ​​mahdollisuuksia valita esimerkiksi vierailulla Teiden kansallispuistoon, joka on yksi Espanjan suurimmista kansallispuistoista, viehättävä Masca-kylä, valaiden ja delfiinien laulaminen Teneriffan ja La Gomeran välillä, vierailevat Los Gigantes ja Güímarin pyramidit muiden nähtävyyksien joukossa.

Klikkaa tästä nähdäksesi aikaosuudet myytävänä Teneriffalla.

Lanzarote

Lanzarote EspanjaTämä saari on kova kauneus. Vulkaaninen kuukautiskierros on elävästi saaren keskellä, mutta pohjoisessa on lempeä vihreä. Etelässä on parhaat rannat, kun taas koko saarella Cesar Manrique osoittaa, miten ihminen voi työskennellä luonnon kanssa poikkeuksellisia tuloksia.

Kanariansaarten itäisin saari, Lanzarote sijaitsee alle kahdeksankymmentä mailia Afrikan rannikosta, mikä tekee siitä lopullisen ympäri vuoden lomakohde. Vulkaaniset purkaukset, jotka tapahtuivat viime aikoina kahdeksastoista ja yhdeksännentoista vuosisataa ovat johtaneet kuuluisaan "kuun" maisemaan, joka on mahtava nähdä.

Näiden vulkaanisten ihmeiden lisäksi on lukuisia valkoisia hiekkarantoja lomailijoiden nauttia, kuten Playa Blanca ja Caleton Blanco. Saaren eri osiin on tarjolla lukuisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten lautailu-ja purjelautailua sekä katamaraanien retkiä niille, jotka haluavat rentoa lähestymistapaa. Toinen suosittu nähtävyys on Timanfaya Mountain, jossa voit nähdä, että vettä kaadetaan maahan ja tulee suoraan takaisin höyryksi. Koko perheelle sopivia toimintoja ovat Guinatin eläintarha, Teguisen markkinat ja ravintolat Puerto del Carmenin lomakohteessa.

Pääsy saariin on helppoa suorilla lennoilla monista paikoista. Timeshare-lomakohteet ovat runsaat ja paikalliset rajoitukset, jotka kieltävät korkeiden rakenteiden ja mainostaulujen mainonnan, useammin kuin sinulle ei taata upeita auringonlaskuja, auringonlaskuja ja Atlantin valtameren hiekkarantoja.

Klikkaa tästä nähdäksesi aikaosuudet myytävänä Lanzarote.

Gran Canaria

Playa de Amadores Mogan Gran CanariaSuosittu kohde mm osa-aikaisen omistajat. Espanjan Gran Canaria on tunnettu valkoisista hiekkarannoistaan, jotka ulottuvat etelärannikolle. Yksi tunnetuimmista lomakohteista, jotka myyvät aikaosuuksia Gran Canarialla, on Anfi-konserni, jossa on neljä lomakeskusta. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin PGA-standardin golfkentältä, joka on saatavilla Anfi Taurossa Anfi Beach Clubin hiekkarantoihin ja altaisiin.

Gran Canaria, Espanja tarjoaa jokaiselle jotakin, jossa on useita vesipuistoja ja rantoja Puerto Ricossa, mikä tekee perheiden suosittua hotspotia. Moganin melko kalastavat kyliä ovat suosittuja katsojien keskuudessa. Playa del Inlesin baarien ja ravintoloiden valikoima tekevät suositusta lomakohteesta LGBT-vierailijoille.

Espanjan pääkaupungissa Gran Canaria, Los Palmasilla on myös paljon tarjottavaa matkailijoille, joilla on kulttuurinähtävyyksiä tarjoten muun muassa musiikkifestivaalin, teatterin, tanssin esityksiä, kansainvälistä elokuvafestivaalia ja kaupungin fiestas de San Juan -juhlaa, joka juhlii kesäkuussa pidettyä kaupungin perustamista. Muita aktiviteettejä ovat kaupungin baarit ja yökerhot, erityisesti Santa Catalinan sataman tuntumassa ja sen ympäristössä. Kaupungilla on myös erilaisia ​​puistoja, neliöitä, esikaupunkien nähtävyyksiä ja erilaisia ​​rantoja.

Klikkaa tästä nähdäksesi aikaosuudet myytävänä Gran Canaria.

Ibiza

Näkymä IbizalleSe sijaitsee Baleaareilla ja tunnetaan maailmankaikkeuden "klubipääkaupunkina", on turvallista sanoa, että Ibiza on nimennyt itsensä. Olivatpa asiakkaat, jotka oleskelevat täällä, haluavat pelata golfia tai juhlia yöllä Ibiza on saanut kaiken. Myyntipinta-aika Täältä tulee useita lomakohteita ympäri saarta Sant Antoni de Portmany saaren länsipuolella tunnettu osapuoli kohtaus hiljaisempia paikkoja, kuten San Antonio pohjoisessa.

Toinen suosittu sijaintipaikka on Ibizan kaupunki, joka sijaitsee saaren kaakkois rannikolla. Vieraat, jotka vierailevat kaupungissa, voivat hyödyntää vanhastakaupungista Dalt Vilaa, keskiaikainen linnoitus, josta on näköala kaupunkiin kukkulan huipulta. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat hyödyntää kaupungin ravintoloita ja baareja uudella neljänneksellä tai jopa nauttia ostosmahdollisuuksista.

Ibizan vieraille voit jopa hyödyntää karnevaalijuhlia, kävelyreittejä, mennä sukellukseen tai tutustua maailmanperintökohde Dalt Vilaan samalla, kun pysyttelevät suosittuja lomakohteita murto-osalla hinnasta.

Klikkaa tästä nähdäksesi kiinteistöjen hinnat myytävänä Ibiza.

Timeshare-jälleenmyynnin ostaminen Espanjassa on helppoa, turvallista ja turvallista

Travel & Leisure Group noudattaa tiukasti sekä Yhdistyneen kuningaskunnan että EU: n julkisen lainsäädännön lainsäädäntöä, joka kattaa jälleenmyynnin aikaosuuden myynnin ja olemme pitkäaikaisia ​​jäseniä RDO (Resort Development Organization) Ja ARDA (American Resort Development Association) Mielenrauhaa varten.

Hinnat alkaen £ 995, ei ole koskaan ollut parempi aika ostaa kiinteistön Espanjassa ja kokea ylellisyyttä, että aikaosuudet on tarjota. Klikkaa tästä Lisätietoja aikaosuuden hankkimisesta.

Lisätietoja kiinteistöjen osa-alueiden ostamisesta Espanjassa,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Osakepohjaisen lomakkeen ostaminen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Resort

Maa

Koko

Viikko / kuukausi / pisteet

Kaikki muut tiedot

[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Myynnin aikaosuudet Espanjassa

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi "Kuinka myydä aikaosuudet Espanjassa?", Et löydä sitä helpompaa. Travel And Leisure -ryhmä on myynyt aikaosuuksia Espanjassa jo usean vuoden ajan ja on rakentanut teollisuudelle toisen maineensa.

Espanjassa on paljon ihmisiä, jotka haluavat ostaa aikaosuuksia, ja heidän ensimmäinen pysäkki tulee olemaan hyvämaineinen aikaosuuden välittäjä, kuten itseämme.

Jos omistat tällä hetkellä osan aikaosuuden Espanjassa ja harkitset myyntiä, tee Travel & leisure Group ensimmäinen ja viimeinen puhelu. Voimme rekisteröidä aikaosuuttasi kirjoissamme ehdottomasti ilmaiseksi. Lisätietoja myytäessäsi aikaasiakkaasi, Klikkaa tästä.

Lisätietoja aikaosuuden myymisestä Espanjassa,

Soita nyt 0800 071 1372

Tai käytä meidän Ilmainen arviointilomake.

[Hunterin tiedot]Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Vuokraa aikaosuudet Espanjassa

Monet ihmiset ostavat vuokraamalla aikaosuuksia Espanjassa on hyvä vaihtoehto ennen kuin ostavat aikaosuuksia siellä. Osa aikaosuuden vuokraamisesta antaa ihmisille mahdollisuuden tarkastaa kiinteistön, jonka he voivat harkita ostaa. Löydät monia asiakkaitamme, jotka haluavat myydä aikaosuuksiaan Espanjassa, myös haluavat laittaa sen vuokrattavaksi. Meillä on monia omistajia, jotka haluavat vuokrata aikaosuuksiaan, koska he eivät pysty käyttämään sitä, mutta haluavat säilyttää sen investointina. Lisätietoja taloyhtiöiden vuokrauksesta Klikkaa tästä.

Lisätietoja kiinteistöjen vuokraamisesta Espanjassa,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Vuokraus aikaosuus kyselylomake.


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Top 10 matkakohteet kesällä 2018 (osa One)

12 / 02 / 2018

Rakastamme auringonpaistetta täällä Isossa-Britanniassa, ja se saa meidät ajattelemaan kesän 2018-lomia. Haluatko pian varautua tai odottaa viime hetken halpoja...


Osahenkinen aika Espanjassa: menneisyys ja läsnäolo

01 / 12 / 2015

Nykyään, kun ihmiset ajattelevat aikaosuudesta, useimmiten he ajattelevat aikaosuuksista Espanjassa. Omistusoikeuden historia ulottuu 1960: ille ja 1970: lle. Lentäminen väheni...


Osahenkinen aika Espanjassa: menneisyys ja läsnäolo

01 / 12 / 2015

Nykyään, kun ihmiset ajattelevat aikaosuudesta, useimmiten he ajattelevat aikaosuuksista Espanjassa. Omistusoikeuden historia ulottuu 1960: ille ja 1970: lle. Lentäminen väheni...


Yöelämä: parhaat eurooppalaiset matkakohteet

29 / 04 / 2013

Monipuolisen päivän jälkeen monet haluavat vain hyvää ateriaa ja aikaa rentoutua. Toiset haluavat ottaa konsertin tai keikan ja tanssin...


Viisi syytä tutustua Gibraltariin

16 / 07 / 2012

Hieman outo poikkeama, joka on melko suuri juttu kivi, joka on osa brittiläistä aluetta Espanjaa lähellä, on Gibraltari. Ehkäpä ensimmäinen paikka, josta ajattelisit vierailulla lyhyen tauon tai päiväretkellä, mutta yli kahdeksan vuoden maurien, espanjan ja brittiläisen historian, miksi ei?


Miten varata viime hetken taukoja

22 / 06 / 2012

Viime hetken tauot ovat loistava tapa rentoutua tänä kesänä, ja minulla on ollut menestys viime hetken lomilla Saksassa, Espanjassa ja kauempanakin.


Edellinen sivu Seuraava sivu