Ostaminen aikaosuudessa Portugalissa

Kun Portugali oli parhaiten säilytetty loma-salaisuus, vaikka viime aikoina aurinkoiset suutellut rannat ja kauniit maisemat ovat ottaneet maailman silmät ja tekivät sen suosion niille, jotka etsivät lomaa Euroopassa. Tämän vuoksi ostaminen aikaosuuden Portugalissa nyt hyvin suosittu todellakin.

Portugalilla on vanhanaikainen viehätys, keskiaikaiset linnoitukset ja kuvan täydelliset kyliä hajallaan mutkittelevien rantaviivojen ja kukkien peittämien rinteillä. Coimbran muinaisesta yliopistokaupungista Lord Byronin suosituimpiin Portugalin haunteluun, Sintraan, maan ylpeä historia tunnetaan kaikkialla.

Halutuimmat kohteet niille, jotka haluavat ostaa aikaosuuksia Portugalista, ovat Algarven alue ja Madeira. Sieltä löydät Pestana Alvor -puiston, Oura-View-rantaklubin, Four Seasons -radat ja Four Seasons Vilamouran, jotka kaikki tarjoavat upeita aikaosuuksia. Emme tietenkään voi unohtaa Travel & Leisure Groupin asiakkaiden suosimaa Sheraton Pine Cliffs Golf & Country Clubia.

Portugalin osamaksun ostamista voidaan pitää investointina lomallasi tai ulkomailla. Haluatko ostaa aikaosuuksia Portugalissa lomakohteeksi tai liikematkoilla, löydät laajan valikoiman ylellisiä hotelleja ja lomakohteita, joista voit valita esimerkiksi: -

Timeshare Hotellit ja Resorts Portugalissa

Ostaminen Timeshare Resale Portugalissa on helppoa, turvallista ja turvallista

Travel & Leisure Group noudattaa tiukasti sekä Ison-Britannian että Euroopan hallituksen lainsäädäntöä, joka kattaa jälleenmyynnin aikaosuuksien myynnin, ja olemme pitkäaikaisia ​​jäseniä RDO (Resort Development Organization) Ja ARDA (American Resort Development Association) Mielenrauhaa varten.

Hinnat alkaen £ 995, ei ole koskaan ollut parempi aika ostaa kiinteistön Portugalissa ja kokea ylellisyyttä, että aikaosuudet on tarjota. Klikkaa tästä Lisätietoja aikaosuuden hankkimisesta.

 

Lisätietoja osamaksujen ostamisesta Portugalissa,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Osakepohjaisen lomakkeen ostaminen.

 

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Myytävien kiinteistöjen ostaminen Portugalissa

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi "Kuinka myydään osa-aikaisen omaisuuteni Portugalissa?", Huomaat, että se ei voisi olla helpompaa. Travel And Leisure -ryhmä on myynyt osa-aikaista käyttöoikeutta Portugalissa monien vuosien ajan ja on rakentanut teollisuudelle toisen maineensa.

Portugalissa on paljon ihmisiä, jotka haluavat ostaa osa-aikaisia ​​käyttöoikeuksia, ja heidän ensimmäinen pysäkki tulee olemaan hyvämaineinen osa-aikaisen omaisuuden välittäjä.

Jos sinulla on tällä hetkellä aikaosuus Portugalissa ja harkitset sen myyntiä, tee Travel & vapaa-ajanryhmästä ensimmäinen ja viimeinen puhelu. Voimme rekisteröidä aikaosuusi kirjoihisi täysin ilmaiseksi. Lisätietoja aikaosuuksien myymisestä saat Klikkaa tästä.

 

Lisätietoja myytäessä aikaosuuksia Portugalissa,

Soita nyt 0800 071 1372

Tai käytä meidän Ilmainen arviointilomake.

 

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Vuokraa aikaosuudet Portugalissa

Monet ihmiset ostavat vuokraamalla osa-aikaista käyttöoikeutta Portugalissa on hyvä vaihtoehto ennen kuin ostavat aikaosuuksia siellä. Osa aikaosuuden vuokraamisesta antaa ihmisille mahdollisuuden tarkastaa kiinteistön, jonka he voivat harkita ostaa. Löydät monia asiakkaitamme, jotka haluavat myydä osa-aikaisen käyttöoikeutensa Portugalissa, myös haluavat laittaa sen vuokrattavaksi. Meillä on monia omistajia, jotka haluavat vuokrata aikaosuuksiaan, koska he eivät pysty käyttämään sitä, mutta haluavat säilyttää sen investointina. Lisätietoja taloyhtiöiden vuokrauksesta Klikkaa tästä.

Lisätietoja kiinteistöjen vuokraamisesta Portugalissa,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Vuokraus aikaosuus kyselylomake.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ei löytynyt artikkeleita.

Edellinen sivu Seuraava sivu