Ostaminen Timeshare Gran Canaria

Playa de Amadores Mogan Gran CanariaEspanjalainen Gran Canarian saari on Kanariansaarten kehittyneimpiä, ja sellaisena se on yksi lomanviettopaikoista ja aikaosuuksien omistajista. Gran Canarian aikaosuudet tarjoavat laajan valikoiman lomailijoita, ja jos etsit ostavat aikaosuuksia Gran Canarialla, tulee olla jotain jokaisen budjetin ja vaatimuksen mukaista.

Gran Canarialle on kaksi puolta; Ranta edessä, vuorattu upeita timeshare klubeja ja resorts ja draamaa ja kauneutta vuoristossa keskellä saarta. Ne, jotka haluavat ostaa aikaosuuksia Gran Canarialla, voivat rentoutua ylellisillä rannoilla ja tutkia sisämaata ja nauttia upeasta ympäristöstä.

Suurin suosituin Gran Canarian aikaosuudet ovat Anfi Del Marin lomakohteet. Club Gran Anfi, Anfi Beach Club, Club Monte Anfi ja Puerto Anfin aika-asuntotarjoukset ovat erittäin haluttuja Travel and Leisure -palvelussa ja olemme ylpeitä asiantuntijaneuvojista, jotka ovat asiantuntijoita Anfin aikaosuuksien ostosta ja myynnistä.

Myönnettäessä aikaosuuksia Gran Canariaan voidaan pitää investointina lomallesi tai ulkomaille. Olitpa etsimässä ostaa osa-aikaista kiinteistöä Gran Canarialla lomakohteeksi tai liikematkoilla, löydät laajan valikoiman luksushotelleja ja lomakohteita, joista voit valita esimerkiksi: -

Timeshare Hotels and Resorts kohteessa Gran Canaria

Myynnin myyminen Gran Canarialla on helppoa, turvallista ja turvallista

Travel & Leisure Group noudattaa tiukasti sekä Ison-Britannian että Euroopan hallituksen lainsäädäntöä, joka kattaa jälleenmyynnin aikaosuuksien myynnin, ja olemme pitkäaikaisia ​​jäseniä RDO (Resort Development Organization) Ja ARDA (American Resort Development Association) Mielenrauhaa varten.

Kun hinnat alkavat £ 995, ei ole koskaan ollut parempi aika ostaa kiinteistön Gran Canaria ja kokea ylellisyyttä, että aikaosuudet on tarjota. Klikkaa tästä Lisätietoja aikaosuuden hankkimisesta.

 

Lisätietoja kiinteistöosakkeiden ostamisesta Gran Canarialla,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Osakepohjaisen lomakkeen ostaminen.

 

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Myynnin aikaosuudet Gran Canarialla

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi "Kuinka myydä aikakausimaksuni Gran Canariassa?", Löydät sen, että se ei voisi olla helpompaa. Travel And Leisure -ryhmä on myynyt aikamenoa Gran Canariaan useiden vuosien ajan ja on rakentanut teollisuudelle toisen maineensa.

Monet ihmiset haluavat ostaa aikaosuuksia Gran Canaria ja niiden ensimmäinen pysähtyy on hyvämaineinen aikaosuus välittäjä, kuten itse.

Jos sinulla on tällä hetkellä aikaosuus Gran Canarialla ja harkitset sen myyntiä, tee Travel & vapaa-ajanryhmästä ensimmäinen ja viimeinen puhelu. Voimme rekisteröidä aikaosuusi kirjoihisi täysin ilmaiseksi. Lisätietoja aikaosuuksien myymisestä saat Klikkaa tästä.

 

Lisätietoja myytäessä aikaosuuksia Gran Canarialla,

Soita nyt 0800 071 1372

Tai käytä meidän Ilmainen arviointilomake.

 

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Vuokraa aikaosuudet Gran Canarialla

Monet ihmiset ostavat aikataulun vuokraamista Gran Canarialla on hyvä vaihtoehto ennen kuin ostavat aikaosuuksia siellä. Osa aikaosuuden vuokraamisesta antaa ihmisille mahdollisuuden tarkastaa kiinteistön, jonka he voivat harkita ostaa. Löydät monia asiakkaitamme, jotka haluavat myydä aikaosuuksiaan Gran Canarialla, myös päätyä vuokraamaan. Meillä on monia omistajia, jotka haluavat vuokrata aikaosuuksiaan, koska he eivät pysty käyttämään sitä, mutta haluavat säilyttää sen investointina. Lisätietoja taloyhtiöiden vuokrauksesta Klikkaa tästä.

Lisätietoja kiinteistöjen vuokraamisesta Gran Canarialla,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Vuokraus aikaosuus kyselylomake.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ei löytynyt artikkeleita.

Edellinen sivu Seuraava sivu