Kuva Anfi Beach Club
Kuva Anfi Beach Club
Kuva Anfi Beach Club
Kuva Anfi Beach Club
Kuva Anfi Beach Club

Osoite: Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.anfi.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Anfi Beach Club


Anfi Del Marin lomakohteen avajaiset Arguineguinissa, Anfi Beach Club on todellinen osa-aikainen hoito. Se sijaitsee aivan kaiken tulevaisuuden sydämessä osa-aikaisen Omistaja haluaa, kuten kauniin rannan ovesi, laajan valikoiman paikan päällä baareja ja ravintoloita, maisemoitu puutarha ja upea vuoristomaisema. Valitse rentoutua aurinkoterassilla olevilla lepotuilla yhdellä monista altaista tai osallistua yhteen tai useampaan erilaiseen päivittäiseen toimintaan - ehkä jopa pysähdy kuntosalilla tai kauneussalongilla hieman hemmottelua varten!

Suuret, ylelliset huoneistot ovat huolella puhtaat ja tyylikkäät, ja niissä on valtavat terassit ja parvekkeet, jotka ovat vain muutaman askeleen päässä uima-altaalta ja rannalta. Jos tutustut tyyliisi, maksa vain viisi euroa taksiin Puerto Ricoon tai käydä rauhassa kävellä ainutlaatuisella, sydämenmuotoisella Anfi-saarella. Täällä voit rentoutua tyylikkäästi tai jopa tehdä veneretkiä rannikolla Gran Canaria. Matkailu ja vapaa-aika Ei voinut olla tyytyväisempiä tarjota jälleenmyyntiä varten osa-aikaisen Anfi Beach Clubissa - vähän taivasta viikossa vuodessa.

Anfi Beach Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenallas, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sukellus, ostosalue, snackbaari, uima-allas, vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Casino (12.0 mailia), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia), Squash (3.0 mailia)
Lentokenttä
Las Palmas - (29 mailia - 46 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai, maanantai

Ostaminen Anfi Beach Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Anfi Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Anfi Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Anfi Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Anfi Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Anfi Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Anfi Beach Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.