Kuva Marriotts 47 Park Street
Kuva Marriotts 47 Park Street
Kuva Marriotts 47 Park Street
Kuva Marriotts 47 Park Street
Kuva Marriotts 47 Park Street

Osoite: 47 Park Street, Mayfair, Lontoo, W1K 7EB, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.47parkstreet.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Marriott's 47 Park Street


Jos etsit Osakeomistus on runsas ympäristö ja unohtumattomia kokemuksia joka vuosi, me klo Matkailu ja vapaa-aika ovat ylpeitä voidessamme tarjota sinulle ylellisyyden määritelmän Marriott on 47 Park Street. Sijaitsee Mayfairissa, Lontoon sydämessä, tunnet olosi kotoisaksi lomallasi näissä ainutlaatuisissa upeissa asuntoissa. Kaikki mukavuudet, joita voit pyytää, mukaan lukien 24-tunnin huonepalvelu, ilmainen WiFi, päivittäinen siivous ja concierge - ja henkilöstöryhmä, joka menee aina yli ja sen jälkeen.

Hotelli on kauniisti yllä rauhallisella asuinalueella, joten sinulle taataan fantastinen yöunet. Marriott on 47 Park Street sijaitsee ihanteellisesti kaupungin vierailun pohjana. ylin UK Nähtävyydet ovat vain lyhyen matkan päässä - hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä Hyde Parkista, lähellä Marble Archin metroasemaa ja kävelymatkan päässä Oxford Streetiltä niille, jotka rakastavat lomaa. Tilavissa sviiteissä, moitteetonta palvelua ja enemmän kuin vain hieno eleganssia, osa-aikaisen Ei ole parempaa kuin tämä.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Kelluva Koko vuoden sisäänkirjautuminen

Marriotts 47 Park Street Palvelut

Yksikkötyöt
Satelliittitelevisio oleskelutilassa ja makuuhuoneissa
Kahdesti päivittäinen siivouspalvelu
Keittiö / keittokomero
Henkilökohtainen turvallinen
Henkilökohtaisten tavaroiden tallennus vierailujen välillä
Ilmainen Wi-Fi-yhteys
50% käyttöoikeus puhelinmaksuista
Rakennuksen ja mukavuuksien ylläpito
Utilities (sähkö, kaasu, vesi)

Lomakeskus
Valet Service
24-tunnin Concierge
24-tunnin edustusto
24-tunnin huonepalvelu
Ilmainen pakkaus / purkaminen
Ilmainen kengänkiillotus yöllä
Talon kukkakauppias
Henkilökohtainen ostopalvelu
lastenhoitaja
Terveysklubien jäsenyys
Pysäköintipalvelu omistettuun Marriottin pysäköintialueisiin ja limusiiniin
Päivittäistavarakauppa
Liike-elämän palvelut
Yhteisten alueiden ylläpito
Vuosittainen tarkastus
Lähellä olevat palvelut
Mustia ohjaamoja on saatavana Street Level -kadulla, ja London Bridgen metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä. Paikallisiin nähtävyyksiin kuuluvat Buckinghamin palatsi, London Eye ja Westminster Abbey. Paikallisiin puistoihin kuuluvat Kensington Gardens ja Hyde Park. Muita toimintoja ovat West Endin teatterit, elokuvateatterit ja Mayfairin laaja valikoima kauppoja, baareja ja pubeja.
Lentokenttä
Lontoo Heathrow / Gatwick / City
Tarkista sisään / ulos
Erilaiset - murtoluvut

Ostaminen Marriotts 47 Park Streetin aikaosuuksiin

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts 47 Park Street ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Marriotts 47 Park Streetillä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Marriotts 47 Park Streetissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriotts 47 Park Street -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Marriotts 47 Park Streetilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marriotts 47 Park Street voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.