Kuva yrityksestä Osborne Apartments
Kuva yrityksestä Osborne Apartments
Kuva yrityksestä Osborne Apartments
Kuva yrityksestä Osborne Apartments
Kuva yrityksestä Osborne Apartments

Osoite: Hesketh Crescent, Meadfootin ranta, Torquay, Devon TQ1 2LJ, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.osborneapartments.co.uk

Kiinnostaako Osborne Apartmentsin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Torquay on ansainnut lempinimen "Englantilainen riviera", jonka pitäisi antaa käsitys siitä, millaista viehättävä merenrantapaikka, jossa olet viettänyt lomasi. Devon ei ole lyhyt kauneudesta eikä omituisista kyliä, joissa voit saada hyytelöityä kermajäätä tai tahnamaista, mutta Torquay todella ottaa keksiä, kun kyseessä on loistava lomapaikka.

Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät ehdottomasti rakastavat Osborne Apartments sen uskomattomat näkymät ja raikas meri-ilma varmasti virkistävät kaupungin elämää väsyneitä keuhkoja. Sen lisäksi viehätys Resort itse, osa-aikaisen tarjoaa pääsyn paitsi sisäuima-altaaseen, mutta lämmitettyyn ulkotilaan. Tämä tarkoittaa, että voit uida ulkona näkymässä merestä, kaikki ylellisestä majoituksesta.

Päivän aikana kävele pitkin palkittuja rantoja, jotka pistävät rannikolle, ehkä hemmottelemalla paikallisista meren antimista. Seurataan jonkin verran hyytynyttä kermaa, Devonin herkkua, joka on himoiltu ympäri maailmaa. Palaa Osborne Apartments yökerholle olet varmasti tavannut samat ystävälliset kasvot, joita tiedät ja rakastat, kun lomailijat palaavat tähän lomakohteeseen yhä uudelleen.

Osborne Apartmentsin aikaosuuksien ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Osborne Apartmentsia ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet Osborne Apartmentsin pitkän aikavälin investoinnin, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Osborne Apartmentsin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Osborne Apartments -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Osborne Apartmentsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Osborne Apartmentsin käyttäminen voi olla turvallista, kun tiedetään, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.