Kuva yrityksestä Diamond Resorts Fractional Ownership
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Fractional Ownership
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Fractional Ownership
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Fractional Ownership
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Fractional Ownership

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrattavana Diamond Resorts Fractional Ownershipissa


Uusin lomaomistustuote varmasti kannustaa perinteitä! Murtolukuomistus on uusi tapa omistaa loma -aikaa (osa-aikaisen). Jokainen omistus on osoitettu tietylle huoneistolle omistetussa lomakeskuksessa, ja sille jaetaan prosenttiosuus omistuksesta, jonka saat, kun olet myynyt. Joka vuosi sinulle annetaan tietty määrä murtopisteitä, joita voit käyttää missä tahansa yrityksen salkussa. Jokaisen saman lomakohteen sijasta kokeile kaikkia löytääksesi suosikkisi. Tällainen joustavuus oli ennen tuntematonta, ellei sitä käytetä vaihto-yhtiöitä. Kun vuokrasopimus päättyy, kiinteistö myydään ja olet niiden joukossa, jotka saavat leikata. Omistaminen Diamond Resortsin kanssa tarkoittaa, että murto -osasi voidaan käyttää missä tahansa vaikuttavan salkun lomakohteessa.

Tutustu eri kohteisiin ja maihin, ylellisyyteen Diamond Resorts ympäri maailmaa ja muista, että seuraavana vuonna voit vain valita eri aikaosuuksien osittaisen lomakohteen eri maassa. Travel and Leisure Group suosittelee lämpimän loma -ajan muistojen ja erinomaisen vastineen rahalle saamista, ja harkitsee lämpimän omistajuuden harkitsemista Diamond Resortsin kanssa.

Soita Travel & Leisure Groupille saadaksesi lisätietoja tästä upeasta aikaosuuksien vaihtoehdosta, joka on nyt saatavilla jälleenmyyntimarkkinoilla, "murto -osalla lomakeskuksen alkuperäisestä hinnasta".

Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Diamond Resorts murtoluku kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Diamond Resorts Fractional Ownershipissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Diamond Resorts Fractional Ownership, sinulla on takuu joka vuosi. Siitä tulee nopeasti koti kotoa ja se tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Diamond Resortsin osittainen omistajuus ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resorts Fractional Ownershipin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Diamond Resortsin osittaisessa omistuksessa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resortsin osittaisen omistajuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta, jolla pyritään myymään aikaosuuksia Diamond Resortsin osittaisen omistajuuden kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin osittaisen omistajuuden käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.