Kuva Absolute Bangla Suites Fractional
Kuva Absolute Bangla Suites Fractional
Kuva Absolute Bangla Suites Fractional
Kuva Absolute Bangla Suites Fractional
Kuva Absolute Bangla Suites Fractional

Osoite: 68 / 1 Soi Bangla, Patongin uimaranta, Kathu, Phuket 83150, Thaimaa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.absolutefractionals.com/resort/absolute-bangla-suites

Oletko kiinnostunut Absolute Bangla Suites Fractional -hotellin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Absolute Bangla Suites murtovaihtoehtoja

Yksikkötyöt
Eurooppalaistyylinen keittiö, taulutelevisio, DVD-soitin, Zeppelin-iPod-telakka, äänentoistolaite, laajakaistainen WiFi, ylelliset huonekalut, kansainvälinen suoravalintapuhelin, ilmastointi, kylpyhuone.
Lomakeskus
Kattouima-allas, jossa on ruokaravintola, Climax-ravintola, turvallinen pysäköinti, huippuluokan turvallisuus, huoneen hoitoja, baari, lounge.
Lähellä olevat palvelut
Patong Beach, Jungceylon Patong-ostoskeskus, Phuket Fantasea -teemapuisto, Phuket Country Club, Keski-Phuket, Phuket Town
Lentokenttä
Phuketin kansainvälinen lentokenttä
Tarkista sisään / ulos
Vaihtelee

Ostaminen Absolute Bangla Suites Murtolukema aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Absolute Bangla Suites Fractional ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Absolute Bangla Suites Murtolukuun miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Absoluuttinen Bangla Suites Fractional -myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Absolute Bangla Suites Fractional -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Absolute Bangla Suites Fractional -ominaisuuden kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Absolute Bangla Suites Fractional -ohjelmisto voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.