Valokuva Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui
Valokuva Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui
Valokuva Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui
Valokuva Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui
Valokuva Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui

Osoite: Samui-ranta, 30 / 23 Moo 5, Thong Krut-kylä, Tambon Taling Ngam, Koh Samui, Suratthani 84140, Thaimaa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.thebeach-samui.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Thaimaassa asuu maailman arvostetuimpia kauneutta. Koh Samui, joka on veneellä tai lentokoneella, on isäntänä upeita maisemia ja koskemattomia maisemia. Tämä tekee siitä ihanteellisen kodin niille, jotka etsivät murto-osuutta omakotitaloklubilla. Saaren uusin kehitys, Club Absolute Fractional Beach Koh Samui, on upea esimerkki tästä.

Lomakeskus on luotu omistajiensa ja vierailleen kaiken eturintamassa. Herää terassilla näkymiä sinisen sinisen näköalan ulottuu niin pitkälle kuin näet. Nauti kotiruokaa luxe-huoneistossasi, jota tukevat viiden tähden concierge-palvelut. Rentoudu hoidoilla yksinoikeudella hyvinvointikylpylässä tai upealla uima-altaalla, joka tarjoaa ekspansiivisia näkymiä Moo Koh Ang Thongin kansallispuiston saarille. Maailmankuulu design-tiimi on nimennyt kaikki nykyaikaiset sviitit, joissa on yksilöllisesti valittu sisustus ja kalustus, jotka tekevät sinusta tuntuu olosi kotoisaksi.

Kestävät menetelmät ja perinteiset taiteet eivät ainoastaan ​​koske thai-kulttuuria, vaan myös tekevät lomakohteesta varsin ympäristöystävällisen. Löydät itsesi kestävään luksukseen upotettuna joka käänteessä! Aterioi tyylillä The Beach -ravintolassa ja baarissa tai aterioita toimitetaan huoneeseesi tai terassiisi. Voit myös nauttia myöhäisen illallisen yksityisellä rannalla Cabana! Kaikki on tarjolla, joten mitä odotat? Thaimaan murto-osuuden osalta Travel and Leisure -ryhmä suosittaa harkitsemaan upouusi Club Absolute Fractional Beach Koh Samuin.

Ostaminen Club Absolute Fractional Koh Samui Beach Kohde-aika

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Absolute Fractional Koh Samui Beach ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Absolute Fractional Beach Koh Samuin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Absolute Fractional Koh Samuin rannalla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista omaisuutta Club Absolute Fractional Beach Koh Samuin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia klubin absoluuttisen murtoluvun avulla Koh Samui -ranta voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.