Kuva yrityksestä Diamond Resorts Polo Towers Suites
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Polo Towers Suites
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Polo Towers Suites
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Polo Towers Suites
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Polo Towers Suites

Osoite: 3745 Las Vegas Boulevard, South, Las Vegas, NV 89109, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Polo Towers Suitesissa


Rentoutuminen ja viihde tulevat yhteen Diamond Resorts Polo Towersin sulavassa. Tämä Las Vegas Strip -hotellissa sijaitseva moderni majoitus tarjoaa sinulle kaikki valoisat ja kiiltävät asiat Las Vegasissa, Nevadassa, ja tarjoavat sinulle myös yksityisen pakopaikan, joka herättää aistisi.

Nykyaikaiset studiot ja yksi ja kaksi makuuhuonetta osa-aikaisen Yksiköt ovat tilavia, ja niissä on hyvin varustetut sisätilat. Jokaisessa huoneessa on mukava queen-vuode, kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaaja sekä oma parveke. Huoneissa on ilmastointi, täydellinen keittiö, teen- ja kahvinkeitin, taulu-tv kaapelikanavilla, DVD-soitin ja iPod-telakka sekä Wi-Fi.

Samoin Diamond Resorts Polo Towersin lomakeskustyyppiset mukavuudet tekevät loma-aika-lomastasi entistäkin ihastuttavamman. Paikan päällä on kuntokeskus sekä kattouima-allas, jolta on näkymät Stripille. Käytettävissä on myös hierontapalvelut ja spa, kuntokeskus, pelit, vesipuisto ja leikkipaikka sekä grillausmahdollisuus.

Myös lomakeskusta ympäröi ääretön määrä nähtävyyksiä ja laitoksia. Maailmanluokan viihde, live-esitykset ja esitykset pakataan seuraaviin neljään mailiin. Paras ruokailu, ostos ja pelaaminen ovat myös lähellä. Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät suosittelevat elinvoimaisen kaupungin tutustumista ja antavat itsellesi yllätyksen.

Diamond Resorts Polo Towers Suites -osakkeiden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Diamond Resorts Polo Towers Suites ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Diamond Resorts Polo Towers Suites -sovelluksen kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Diamond Resorts Polo Towers Suitesissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resorts Polo Towers Suites -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Diamond Resorts Polo Towers Suites -sovelluksen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resorts Polo Towers Suites -sovelluksen käyttö voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.