Kuva New Yorkin Hilton Clubista
Kuva New Yorkin Hilton Clubista
Kuva New Yorkin Hilton Clubista
Kuva New Yorkin Hilton Clubista
Kuva New Yorkin Hilton Clubista

Osoite: 1335 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hiltongrandvacations.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä New Yorkin Hilton Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Pysy Manhattanin keskustan sydämessä Hilton Club New Yorkissa. Löydä itsesi joukosta monia kuuluisia New Yorkin nähtävyyksiä, kuten Central Park ja Wall Street. Osta Fifth Avenuella, katso show Broadwaylla tai nauti historiasta Lincoln Centerissä. Valitse upeasta studiosta tai yhden tai kahden makuuhuoneen sviiteistä, joissa on paljon tilaa ja moderneja mukavuuksia osa-aikaisen.

Ensiluokkaisella paikalla on 127 huonetta, suuret NYC-huoneet, bisneskeskus, kuntosali. Sijaitsee lähellä New Yorkin tärkeimpiä nähtävyyksiä, pääsy NY Hilton Midtownin Herb N '-keittiö ravintola, ilmainen langaton internetyhteys koko hotellissa, läheisyys eri pääkonttorille, 25 mailin päässä kaikista New Yorkin alueen lentokentiltä, ​​studiot ja sviitit, jotka tarjoavat enemmän tilaa.

Huoneet on suunniteltu mukavuutta ja mukavuutta ajatellen. Kaikissa majoitustiloissa on runsaasti tilaa ja upeita mukavuuksia, kuten king-size-vuoteet, 55-tuumaiset televisiot ja WiFi-yhteys. Hyödynnä Hilton Club New Yorkin asiakkaiden käytettävissä olevia palveluita. Rentoudu treenaamalla modernissa kuntokeskuksessa tai nauti huoneesi kylpyläpalvelusta. Tarvitseeko nuorentua? Hiustenkuivaus- ja meikkipalvelut ovat myös saatavilla huoneessa.

New Yorkin palveluiden Hilton Club

Yksikkötyöt
Langaton internet, hiustenkuivaaja, kylpyamme, jääkaappi, TV (kaapeli / satelliitti), lasten / vauvojen palvelut, kahvinkeitin, ilmakons., Suihku, puhelin
Lomakeskus
Concierge-vastaanotto / palvelut, Autonvuokraus, Pesulapalvelut, Kokoustilat, Kemiallinen pesu- / pyykkipalvelu, Kuntokeskus, Pankkiautomaatti / ravintola, Ravintola / Ruoka
Lähellä olevat palvelut
Ostoksilla käynti, puistot / eläintarhat, elokuvateatteri, historialliset alueet, luontokohteet, kulttuurikohteet, yökerho, salonki
Lentokenttä
Vartija
Tarkista sisään / ulos
Perjantai 15: 00

New Yorkin Hilton Clubin osto-osto

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa New Yorkin Hilton Club ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta New Yorkin Hilton Clubiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti New Yorkin Hilton Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus New Yorkin Hilton Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia The Hilton Club of New Yorkin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia New Yorkin Hilton Clubin käyttäminen voi olla turvallinen tietäessä, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.