Valokuva: Holiday Club Ekerum Golf Resort
Valokuva: Holiday Club Ekerum Golf Resort
Valokuva: Holiday Club Ekerum Golf Resort
Valokuva: Holiday Club Ekerum Golf Resort
Valokuva: Holiday Club Ekerum Golf Resort

Osoite: Ekerums Gard, Borgholm, S-38792, Ruotsi
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.holidayclubresorts.com/fi/lomakeskukset/ekerum/

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Holiday Club Ekerum Golf Resortissa


Holiday Clubin uusi kohde Ruotsissa, Holiday Club Ekerum, sijaitsee Olandin saarella 20 km päässä Kalmarin kaupungista. Ekerum on yksi Ruotsin suosituimmista paikoista pelata golfia.

- osa-aikaisen on 72 loma-asuntoa. Huoneistojen vieressä on kaksi täysikokoista golfkenttää, maaklubi, ravintola, pieni kylpylä ja hoitokeskus.

Pohjoismaiseen tyyliin sisustetuissa viihtyisissä huoneistoissa on huippuluokan sisustus, kuten taulu-tv, kotiteatterijärjestelmä, tunnelmallinen kaakeloitu takka ja huipputason keittiö. Huoneistot sijaitsevat aivan golfkentän ja klubirakennuksen vieressä.

Holiday Club Ekerum on myös korkeatasoinen lomakohde perheelle, joka arvostaa aktiivista lomaa; Vieraillamme on pääsy sekä Olandin saarirannoille että monipuoliseen kulttuurielämään.

Holiday Club Ekerumin golfkentän palvelut

Yksikkötyöt
Pesukone / kuivausrumpu: Jotkut yksiköt, Internet-yhteys: Langaton Internet-yhteys, Hiustenkuivaaja
Lomakeskus
Pelihuone, Spa-kylpyläpalvelut: Kasvohoidot, Vartalohoidot, Hieronta, Kuntokeskus, Biljardi tai biljardipöytä, Sisäuima-allas, Höyrysauna, Sauna
Lähellä olevat palvelut
(Uinti) ranta, Ranta, Lasten aktiviteetit, Veneily, Ratsastus, Vesihiihto, Kalastus
Lentokenttä
Kalmarin lentokenttä 40 km
Tarkista sisään / ulos
16: 00 perjantaina

Holiday Club Ekerum Golf Resortin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Club Ekerum Golf Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Holiday Club Ekerum Golf Resortin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen tarpeisiisi sopivan lomakohteen.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Club Ekerum Golf Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Ekerum Golf Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Holiday Club Ekerum Golf Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Holiday Club Ekerum Golf Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille, jonka hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.