Kuva Mabalingwe Nature Reserve
Kuva Mabalingwe Nature Reserve
Kuva Mabalingwe Nature Reserve
Kuva Mabalingwe Nature Reserve
Kuva Mabalingwe Nature Reserve

Osoite: Boschpoortin maatila, PL 283, Bela Bela, Limpopon maakunta, LMP 0480, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.mabalingwe.co.za

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Mabalingwen luonnonsuojelualueella? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Mabalingwe luonnonsuojelualue kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nauti kotikokemuksesta Mabalingwe-luonnonsuojelualueella

Kun ostat osa-aikaista omaisuutta Mabalingwe-luonnonsuojelualueella, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Mabalingwe luonnonsuojelualue ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Mabalingwe luonnonsuojelualueella, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Mabalingwe luonnonsuojelualueella

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Mabalingwen luonnonsuojelualueen kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiot ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrittäessä myymään aikaosuuksia Mabalingwe-luonnonsuojelualueella.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Mabalingwe-luonnonsuojelualueen käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.