Valokuva: Residence Tourotel Val Thorens
Valokuva: Residence Tourotel Val Thorens
Valokuva: Residence Tourotel Val Thorens
Valokuva: Residence Tourotel Val Thorens
Valokuva: Residence Tourotel Val Thorens

Osoite: 200 Rue de la Lombarde, 73440 Les Belleville, Ranska
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: https://tourotel-val-thorens.com/

Kiinnostaako Residence Tourotel Val Thorensin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Lähellä Val Thorensin keskustaa, osa-aikaisen at Residence Tourotel Val Thorens on sijoitettu 6 kerrokseen, joita palvelee 3 hissiä. Majoitukset Studio 2 hengestä huoneistoon 2 huonetta 6 hengelle, mukavasti varustetut, jotta voit nauttia lomastasi.

Val Thorensilla on poikkeuksellinen ajotila, joka kiehtoo hiihtäjiä. 150 km: n lumisella alueella juokset vähintään 78 laskettelurinteitä, joita palvelee 32 hissiä. Yhdistettynä 3 laakson hiihtoalueeseen on yli 600 km rinteitä, jotka ovat käytettävissäsi. Val Thorens erottuu myös "family Plus" -merkinnästä, joten voit nauttia monista aktiviteeteista ja vapaa-ajasta hiihdon jälkeen. Val Thorens tarjoaa 7500 m²: n urheilukeskuksen, jossa on Aqua Club, ja Ranskan suurimman kelkkaradan, jossa on 6 km laskeutumista ja 700 m negatiivista korkeutta.

Residence Tourotel Val Thorensin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residence Tourotel Val Thorens ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Residence Tourotel Val Thorensin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Tourotel Val Thorensissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Tourotel Val Thorens -asunnon myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Residence Tourotel Val Thorensin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Residence Tourotel Val Thorensin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.