Kuva vesipitoisesta satamasta
Kuva vesipitoisesta satamasta
Kuva vesipitoisesta satamasta
Kuva vesipitoisesta satamasta
Kuva vesipitoisesta satamasta

Osoite: 3-5 Davidson Street, Port Douglas, QLD, 4087, AUSTRALIA
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut ostamaan ja vuokraamaan kiinteistöjä vesiportilla? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Vesipitoinen satamassa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Vesipitoisuus satamarakenteissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), astianpesukone (jotkut yksiköt), keittiö (jotkut yksiköt, ei / ei täynnä), mikroaaltouuni (jotkut yksiköt), pesukone / kuivuri (jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Spa, uima-allas, puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä), kasino (3.0 mailia), golf (lähistöllä), ruokakauppa (lähistöllä), terveyspalvelut (10.0 miles),
Lentokenttä
- (999 mailia - 1607 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotiin kodin kokemuksesta satamassa

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin vesipitoinen satama, sinulle taataan vuosittainen poissaolo. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa vesiportti ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja vesipohjaisen Portin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti klo Vesipitoinen satamassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus vesipitoisuuden myymisestä satamakiinteistöissä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia vesipitoisella portilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Vesipitoisen portin käyttö voi olla turvallista, kun tiedetään, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.