Kuva Astonista Maui Banyanissa
Kuva Astonista Maui Banyanissa
Kuva Astonista Maui Banyanissa
Kuva Astonista Maui Banyanissa
Kuva Astonista Maui Banyanissa

Osoite: 2575 South Kihei Road, Kihei, Maui, HI, 96753, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.astonhotels.com

Oletko kiinnostunut myynnistä ja vuokraamisesta Astonissa Maui Banyanissa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Aston Maui Banyanissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Aston Maui Banyanin tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Uima-allas, Tennis, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä), Veneily (27.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (3.0 mailia), Terveydenhoitopalvelut (2.0 mailia), Sukellus (5.0 mailia), Ostosalue (27.0 miles), Vesihiihto (1.0 mailia), tuulen surffaus (27.0 miles),
Lentokenttä
Kahului-lentokenttä - (10 kilometriä - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Aston Maui Banyanissa

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin Aston Maui Banyanissa, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Aston Maui Banyanissa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Astoniin Maui Banyanissa, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Astonissa Maui Banyanilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Astonin myymisestä Maui Banyanin kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Astonilla Maui Banyanissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Astonin käyttäminen Maui Banyanissa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.