Kuva Atlantic terassista
Kuva Atlantic terassista
Kuva Atlantic terassista
Kuva Atlantic terassista
Kuva Atlantic terassista

Osoite: 3629 S. Atlantic Ave., Daytona Beach Shores, FL, 32127, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Atlantin terassilla? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Atlantin terassi kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Atlantin terassitilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Ranta, Pelihuone, Hissi, Sauna, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (5.0 mailia), Veneily (10.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (4.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Kampaamo (lähistöllä), Ratsastus (10.0 mailia) (4.0 mailia), Tennis (3.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia), Wind Surfing (4.0 mailia), Sukellus (2.0 mailia)
Lentokenttä
Daytona Beach International - (8 mailia - 12 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Nauti kotikokemuksesta Atlantin terassilla

Kun ostamme aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Atlantin terassilla, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Atlantic Terrace ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Atlantic Terracein kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Atlantin terassilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Atlantic Terrace -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Atlantin terassilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Atlantin terassin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.