Kuva Avani Sepang Goldcoast Resort
Kuva Avani Sepang Goldcoast Resort
Kuva Avani Sepang Goldcoast Resort
Kuva Avani Sepang Goldcoast Resort
Kuva Avani Sepang Goldcoast Resort

Osoite: No.67, Jalan Pantai Bagan Lalang, Kg. Bagan Lalang, Sepang, Selangor, 43950, Malesia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.goldenpalmtree.com

Kiinnostaako Avani Sepang Goldcoast Resortissa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Golden Palm Tree over Water -hotelli sijaitsee lähellä Sepangin rantaviivaa, melkein kilometrin päässä Malaccan salmen suojavesiin ja 392: n ylellisesti varustetuissa merihuviloissa, jotka muotoilevat palmupuita. Lomakeskuksessa on uima-allas, kuntosali, kirjasto, TV-huone, erilaisia ​​ruokailupaikkoja ja baareja, putiikkeja ja kylpylä. Tämä viiden tähden hotelli sijaitsee myös erinomaisella paikalla, joka tarjoaa sukellusta, vesiurheilua, retkiä, snorklausta ja monia muita vapaa-ajan aktiviteetteja.

Selangor on kutsuttu yhdyskäytävälle Malesialle, koska sen strateginen sijainti kaikkiin tärkeisiin matkareitteihin. Suurimmat lentokentät ovat kaikki Selangorissa, koska Malesiassa on suurin satama, Port Klang. Selangor on Lounais-Kuala Lumpurista. Käy Bandar Palacessa, toimita Gombak Shah Alam Sport Complexilla tai kävele Bukit Cahayan Malesiassa sijaitsevassa maatalouspuistossa. Nauti Malesian rikas historiallinen ja kulttuuriperintö, eksoottiset kulinaariset herkut ja ostos upeat.

Ostaa Avani Sepang Goldcoast Resortin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Avani Sepang Goldcoast Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Avani Sepang Goldcoast Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Avani Sepang Goldcoast Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Avani Sepang Goldcoast Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuudet Avani Sepang Goldcoast Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Avani Sepang Goldcoast Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.