Valokuva Club las Adelfas
Valokuva Club las Adelfas
Valokuva Club las Adelfas
Valokuva Club las Adelfas
Valokuva Club las Adelfas

Osoite: Avenida de Francia 16, Playa de Los Pocillos
Puerto del Carmen, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: wwww.nexusleisure.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Club las Adelfas? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Las Palmas on Gran Canarian tärkein satama, joka on suurin Kanariansaarten ketjun Afrikan rannikolla. Tämä saari voi sijaita lähemmäksi päiväntasaajaa kuin muualla Espanjassa, mutta silti se säilyttää selkeästi espanjalainen tunnelma. Yksi ainutlaatuisten saarten ryhmä, Gran Canaria on jo pitkään ollut suosittu kohde brittiläisille lomailijoille, mutta silti se säilyttää charminsa ja kauneutensa.

Club Las Adelfas on loistava valinta niille, jotka etsivät a osa-aikaisen auringonpaisteessa. Ravintoloilla vain muutaman minuutin miellyttävä vaeltaa, tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja lounaalle ja illalliselle, haluatko kokeilla joitain paikallisia ruokia tai löytää mukavampia, tutumpia ruokalistoja. Jokaisessa huoneistossa on myös keittiö, joten yksinkertaisia ​​aterioita on helppo valmistaa pitämään se kevyesti ja nauttimaan kahvista näköalaan.

Pölypilkku on kaikki hyvin ja hyvä, mutta Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät rakastavat erityisesti Club Las Adelfasin uima-allasta yön aikana, kun valot ovat päällä ja heijastuu takaisin jäähtyvällä peilillä. Tämä on todella keinona niille, jotka haluavat hyödyntää suurimman osan matkansa ulkomailta.

Club las Adelfas Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Casino (1.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (16.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (lähellä)
Lentokenttä
Arrecife - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
torstai

Ostaminen Club las Adelfasin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club las Adelfas ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club las Adelfasin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club las Adelfasissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club las Adelfas -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiot ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrittäessä myymään aikaosuudet Club las Adelfasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club las Adelfasin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.