Kuva yrityksestä Club Mahindra Binsar Valley Resort
Kuva yrityksestä Club Mahindra Binsar Valley Resort
Kuva yrityksestä Club Mahindra Binsar Valley Resort
Kuva yrityksestä Club Mahindra Binsar Valley Resort
Kuva yrityksestä Club Mahindra Binsar Valley Resort

Osoite: Bhansori PO, Uttaranchal State
Almora, 263684, INTIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Mahindra Binsar Valley Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Mahindra Binsar Valley Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Mahindra Binsar Valley Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Kokoustilat, Pelihuone, Ruokakauppa, Ratsastus, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Ravintola,
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (1.0 mailia),
Lentokenttä
TBA - (240 mailia - 386 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Club Mahindra Binsar Valley Resortissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Mahindra Binsar Valley Resortissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Mahindra Binsar Valley Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Mahindra Binsar Valley Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Mahindra Binsar Valley Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Mahindra Binsar Valley Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Club Mahindra Binsar Valley Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club Mahindra Binsar Valley Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.