Kuva yrityksestä Club Mahindra Lake View-Munnar
Kuva yrityksestä Club Mahindra Lake View-Munnar
Kuva yrityksestä Club Mahindra Lake View-Munnar
Kuva yrityksestä Club Mahindra Lake View-Munnar
Kuva yrityksestä Club Mahindra Lake View-Munnar

Osoite: Chinnakanai, Udumbanchola Taluk
Munnar, 685618, INTIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubmahindra.com

Kiinnostaako Club Mahindra Lake View-Munnarin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Mahindra Lake View-Munnar kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Mahindra Lake View-Munnarin palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Kokoustilat, Kuntoiluvälineet, Pelihuone, Ruokakauppa, Kampaaja, Vammaisten yksikkö, Kuntokeskus, Pesula, Live-viihdettä, Leikkikenttäalue, Ravintola, Sauna,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (22.0 mailia), Kalastus (5.0 mailia), Golf (14.0 mailia), Järvi (5.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä)
Lentokenttä
Madurai - (87 mailia - 140 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Club Mahindra Lake View-Munnarissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Club Mahindra Lake View-Munnar, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Mahindra Lake View-Munnar ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Mahindra Lake View-Munnariin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Club Mahindra Lake View-Munnarissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Mahindra Lake View-Munnarin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta yrityksissä myydä aikaosuuksia Club Mahindra Lake View-Munnarin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Mahindra Lake View-Munnarin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.