Valokuva Club Sol del Este
Valokuva Club Sol del Este
Valokuva Club Sol del Este
Valokuva Club Sol del Este
Valokuva Club Sol del Este

Osoite: Roosevelt y Parada 12.5, Punta del Este, MALD, 20000, URUGUAY
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Sol del Este? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Sol del Este kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Sol del Esten tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa), Tenniskenttä, Poreallas, Poreallas, Uima-allas sisätiloissa,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Casino (2.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Live Entertainment (2.0 mailia) ), Vesihiihto (lähistöllä), Tuulen surffaus (Läheiset),
Lentokenttä
Punta del Este International - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, sunnuntai

Nauti kodin kokemuksesta Club Sol del Estestä

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Club Sol del Este, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Sol del Este ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Sol del Esten kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Sol del Estessä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Sol del Este -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Sol del Esten kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Sol del Esten käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin, kun talletetaan rahat, jotka on talletettu luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.