Kuva Crown Pointsista
Kuva Crown Pointsista
Kuva Crown Pointsista
Kuva Crown Pointsista
Kuva Crown Pointsista
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.crown-points.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Crown Points -sivustolla


Kuinka käyttää RCI: n jäsenpisteitä
Varaa ansaittu loma käyttämällä Kruunupisteet, joka antaa joustavuuden valita osa-aikaisen määränpää ja matkapäivä saatavuuden ja pisteiden määrän perusteella.

Pisteiden tallentaminen
Varaa vaihto vähemmän pisteitä kuin vuotuinen määrä ja tallenna loput käytettäväksi toiseen vaihtolomaan tai siirrä ne seuraavaan käyttövuoteen.

Lainanottopisteet
Varaa vaihto lainaamalla pisteitä seuraavalta käyttövuodelta, joka vaatii enemmän pisteitä kuin vuotuinen määräraha.

Pisteiden jatkaminen
Jos et onnistu käyttämään tallennettuja pisteitä ennen niiden kahden vuoden vanhenemista, voit pidentää niitä kolmannella vuodella pientä maksua vastaan.

Crown Pointsin aikaosuuksien ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa kruunupisteitä ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Crown Pointsilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen tarpeisiisi sopivan lomakohteen.

Myynti ja jälleenmyynti Crown Pointsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Crown Points -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Crown Points -pisteillä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kruunupisteiden käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.