Kuva Crown Resortsista Club Calahondassa
Kuva Crown Resortsista Club Calahondassa
Kuva Crown Resortsista Club Calahondassa
Kuva Crown Resortsista Club Calahondassa
Kuva Crown Resortsista Club Calahondassa

Osoite: Crown Resorts at Club Calahonda, Urbanización Sitio de Calahonda, Pueblo Jarales S / N, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.crownresorts.net

Kiinnostaako Crown Resorts at Club Calahonda myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Calahondan asuinalueella sijaitseva Club Calahonda löytyy Marbellan ja Fuengirolan suosittujen matkailukohteiden välillä. Sijaitsee Espanjan Etelärannikolla vieraat löytävät paljon tekemistä tässä upeassa rannikkokaupungissa kuten erinomaista ruokaa, ostosmahdollisuuksia, hiekkarantoja ja runsaasti viihdettä lapsille. Marbellan lähellä sijaitsevat vieraat löytävät myös runsaasti paikkoja golfin pelaamiseen. Matkailu ja vapaa-aika Suosittelemme vuokrata auton, jotta suurin osa alueesta.

Jokainen, joka haluaa ostaa osa-aikaisen Club Calahondassa on lomakeskus viehättävien puutarhojen ympäröimänä. Hotellissa on mukava valikoima mukavuuksia, kuten tenniskenttä, uima-allas, allasbaari, kuntokeskus ja ravintola. Vieraat löytävät myös lomakeskuksen pääsyn sisaralukselle Club Marbellaan ja ajaa minibussipalvelua läheisiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin.

lomaosakkeen Club Calahondassa myytävänä olevat huoneet ovat tilavia yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja, joissa on täysin varustetut keittiöt, ruokailutila, mukavat kalusteet, erilliset makuuhuoneet ja parveke, jossa on pöytä ja tuolit.

Vieraat löytävät yhden makuuhuoneen huoneistot tarjoavat tarpeeksi tilaa yksityisesti nukkua neljä vierasta, kahden makuuhuoneen huoneistoja voi yksityisesti nukkua kuusi ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja yksityisesti mahtuu jopa kahdeksan vierasta. Club Calahonda tarjoaa myös siivouspalvelua, joka auttaa pitämään asiat siistinä.

Crown Resorts Club Calahondan tiloissa

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas Tennispuhelin Autovuokraamo Ravintola Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä) Vesihiihto (3.0 km) Purjelautailu (3.0 km) Veneily (3.0 km) Kalastus (3.0 km) Golf (3.0 km) Squash (lähistöllä) Ratsastus (1.0 km) Kasino (12.0 km) Live-viihde (lähistöllä) Ruokakauppa (Lähellä) Kampaaja (Lähistöllä) Pesula (1.0 km) Lääketieteellinen palvelu (Lähistöllä) Ostokset (Lähistöllä) Lastenhoito (Lähistöllä)
Lentokenttä
Malaga - 24.0 mailia / 38.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Crown Resorts -ostojen ostaminen Club Calahondan aikaosuuksista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Crown Resorts Club Calahondasta ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Crown Resortsin kanssa Club Calahondassa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Crown Resortsissa Club Calahondassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Crown Resorts -myynnistä Club Calahondan kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Crown Resortsin kanssa Club Calahondassa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Crown Resortsin käyttö Club Calahondassa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.