Kuva yrityksestä Marquis Villas Resort
Kuva yrityksestä Marquis Villas Resort
Kuva yrityksestä Marquis Villas Resort
Kuva yrityksestä Marquis Villas Resort
Kuva yrityksestä Marquis Villas Resort

Osoite: 140 South Calle Encilia, Club Sunterra Lomat II, Palm Springs, 922626612,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.marquisvillas.com

Kiinnostaako Marquis Villas Resortin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Palm Springs on juttu legenda. Jos Kaliforniassa on sielu, se on Palm Springs. Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät rakastavat mahdollisuutta nähdä uskomaton arkkitehtuuri upeiden maisemien, valkoisten hiekkarantojen ja huojuvien palmujen rinnalla. On myös paljon paikkoja, joissa voit ostaa ainutlaatuisia kohteita, vintage-vaatteista ja huonekaluista kertaluonteisiin kappaleisiin.

Diamond Resorts Marquis Villas Resort sijaitsee aivan toiminnan ytimessä, aivan kaiken mitä olet lomalla kokea. osa-aikaisen tällä keinona on varmasti seisomaan sinut hyvään paikkaan kuin varmasti odotan tulevan joka vuosi. Ystävällinen henkilökunta, upeat mukavuudet ja erityisesti uskomattomat näkymät odottavat sinua jokaiseen paluumatkalla.

Jos sinulla on perheen tuoda mukanasi, tai vaikka haluat vain jonkin aikaa yksin, Diamond Resorts Marquis Villas Resort tarjoaa sinulle kaikki tarpeesi. Jokaisessa nurkassa upeilla ravintoloilla voit hämmästyttää hämmästyttävää ruokaa, ja virkistää koko päivän uima-altaalla. Kun kukkulat taustalla ja kirkas sininen taivas, tulet varmasti palaamaan rento ja nuorentunut. Tämä lomakeskus varmistaa, että sinulla on elämäsi aikaa joka kerta.

Marquis Villas Resortin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marquis Villas Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Marquis Villas Resortiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Marquis Villas Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marquis Villas Resortin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Marquis Villas Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Marquis Villas Resortin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.